Bianca şi-a dorit, în urmă cu nouă ani, să ajungă mare vedetă, astfel că a bătut la uşa medicului estetician, pentru niscaiva îmbunăţiri, căci avea o dantură cu probleme, iar sânii erau aproape invizibili.


”Operaţia costa 2.500 €, iar eu nu aveam toţi banii şi m-am târguit cu doctorul ca pentru un sac de cartofi. Chiar mi-a zis asta. I-am spus să îmi pună măcar la unul dintre sâni, dar să îmi pună. Am zis că dau şi cu mătura”, povestea ea, în urmă cu câţiva ani. 

Iată însă că, după ce şi-a făcut treaba cu silicoanele, mai exact a câştigat sute de mii de euro din contractele de publicitate, fosta vedetă tv a luat o decizie surprinzătoare: ”Coloana mea suferă, mă doare rău spatele. Nu pot să alerg, nu pot să fac sport. Mă gândesc serios să scot implanturile”, a anunţat ea, miercuri seară, la Antena 1. Tot atunci, Bianca Drăguşanu (33 de ani), iubita lui Victor Slav, a recunoscut că este însărcinată, aşa cum de altfel Click! anunţase în urmă cu o săptămână: ”Într-o lună-două, burtica o să fie vizibilă. Nu vreau să dezbat subiectul din mai multe motive. Îmi doresc o fetiţă. Şi Victor la fel. La câte rochiţe fac, ar fi şi păcat”.

 
 
Loading...