Bianca Mihaela Lixandru (Bibi), Seredinschi, Azaleea Necula, Juno și Cosmin Adrian Gheorghe sunt câțiva dintre actorii care dau viață elevilor din serialul Profu’, de la Pro TV. Reporterii Click! i-au întâlnit la avanpremiera serialului și le-au aflat toate secretele.


Bibi, cântăreaţă de muzică pop-dance şi regaetton, care  a cunoscut succesul după lansarea melodiei „Ciocolata”, Seredinschi, elevul lui Smiley de la ”Vocea României”, Juno, actualul iubit al solistei Ioana Anuța, Azaleea Necula, finalistă la ”iUmor”,  și Cosmin Adrian Gheorghe, elev la un liceu de actorie din București, au fost surprinși de reporterii Click! pe platourile de filmare, la avanpremiera serialului.

Bibi este elevă și în viața reală

În viața reală, Bibi este tot elevă la Colegiul Național de Muzică „George Enescu“ din Capitală, asemeni personajului pe care îl interpretează. În serialul „Profu'“, de la Pro TV, o gaşcă de adolescenţi rebeli o să-l pună de multe ori în dificultate pe singurul profesor de fizică, chimie şi sport din Bucureşti, Mişu, personaj interpretat de actorul Andi Vasluianu (45 de ani).

“De mică am cochetat cu actoria, pot spune că întotdeauna mi-a plăcut să fiu actriță. Rita, personajul pe care îl joc, reprezintă oarecum o parte din mine. Mă asemăn cu el într-o anumită măsură. Rita este mai răutăcioasă, cum Bibi nu este, în schimb este o fată foarte populară și face parte din grupul divelor din școală, se îmbracă foarte modern. Îmi place persoanjul pe care îl joc “, a spus Bibi pentru Click!

Azaleea Necula o joacă pe Tania, Julieta serialului

Azaleea Necula (21 de ani), studentă în anul al treilea la UNATC, o interpretează pe personajului Tania. ”M-am dus la casting fără așteptări și fără speranțe. Erau sute de fete pentru rolul Taniei și asta m-a descurajat tare, însă mi-am adunat forțele și am intrat în sală cu mult entuziasm și plină de libertate. Am dat tot ce am avut mai bun în momentul acela. Și a urmat un telefon care m-a anunțat că oficial sunt Tania în noul serial «Profu’», de pe Pro TV. Am izbucnit în plâns și mi-am sunat instant părinții”, a spus Azaleea pentru Click!

azaleea-necula-protv.jpg

azaleea necula
Azaleea Necula o interpretează pe Tania în serialul «Profu’»

 

Tania este Julieta serialului, o adolescentă isteață, orgolioasă și îndrăgostită până peste cap de un coleg.

Seredinschi: ”Un artist complet trebuie să știe să le facă pe toate”

Sebastian Seredinschi ne-a declarat că nu are nimic în comun cu personajul pe care-l interpretează. ”Nu mă asemăn deloc cu personajul meu. În serial sunt băiatul bătăuș, iar eu în liceu eram un elev liniștit. Deși rolul din serial este unul diferit de caracterul meu, pentru că nu îmi plăcea să mă bat, am o amintire interesantă din clasa a 9-a. Atunci am avut o singură altercație. Eram boboc și niște elevi de clasa a 12-a au intrat în conflict cu mine și cu gașca mea. Am trăit ceva asemănător cu rolul meu din serial, dar s-a întâmplat doar atunci.”

smiley-seredinschi.jpg

seredinschi smiley
Smiley, mândru de evoluția lui Sebastian Seredinschi

 

Întrebat ce ar face dacă ar fi să aleagă  între muzică și actorie, Seredinschi a oferit un răspuns foarte interesant: ”Trebuie să aleg? Am studiat cei mai mari artiști ai muzicii și ei la spectacolele lor făceau un fel de musical: cântau, făceau actorie. Un artist complet trebuie să știe să le facă pe toate”.

Juno a făcut muzica pentru serial

Pasionat de mic de dans și muzica rap, Juno a plecat din Constanța, iar în 2016 a intrat în echipa HaHaHa Production. Recent, Juno a scos o piesă cu iubita lui, Jo.

Solistul ne-a mărturisit că muzica de pe genericul serialului este făcută de el şi de colegii de la HaHaHa Production. Întrebat de reporterii Click! ce ar alege între actorie și muzică, acesta a spus că preferă muzica. ”Dacă nu era muzica, nu era nici asta”, a spus artistul. ”După lansarea serialului voi lansa cinci piese, iar apoi le voi filma. Va fi o poveste care va începe în primul videoclip și va continua până la al cincilea videoclip.”

jo_si_juno.jpg

ioana anuta
Jo și Juno au lansat piesa "Caută-mă"

 

Cosmin Adrian Gheorghe învață actoria la liceul Dinu Lipatti

Elev în serialul Profu de la PRO TV , Cosmin Adrian Gheorghe este încă la liceul Dinu Lipatti, dar are deja experiență în actorie. A mai jucat în “Vlad” și în “Cea mai bună idee”, iar în Profu’ promite ca, alături de colegii lui, să creeze o lume plină de tinerețe. Legat de amintirile pe care le are de la liceu, Cosmin Adrian Gheorghe povestește că “în prima zi de liceu era să mă bat cu unul mai mare pentru că m-am dat la prietena lui”. 

”Personajul acesta este o provocare pentru mine, deoarece nu mă asemăn cu el absolut deloc. Mi-a fost destul de greu să mă pun în pielea lui. Voi juca rolul unui șmecheraș de cartier. În prezent sunt elev în clasa a 12-a, am bacalaureatul anul acesta și îmi va fi foarte greu să mă împart între școală și filmări. Avantajul meu este acela că sunt la un profil de actorie. Sunt elev la Colegiul Național de Arte Dinu Lipatti din București. Cred că acest serial va atrage adolescenții”, a spus Cosmin Adrian Gheorghe pentru Click!

cosmin_adrian_gheorghe.jpg

cosmin adrian gheorghe
Cosmin Adrian Gheorghe joacă rolul unui șmecheraș de cartier în ”Profu'”
foto: Pro TV

 

Profu’ este o comedie dramatică, în care Andi Vasluianu (Mișu), un profesor de fizică, chimie și sport, se întoarce la catedră după o perioadă de absență. Prin metodele sale neconvenţionale de a preda, el va încerca să-i apropie pe liceeni de studiu, dar le va fi și sprijin în problemele cu care aceștia se confruntă cel mai des: dependența de substanțe interzise, bullying, discriminare sau sarcini nedorite. Rebel și carismatic, Mișu e gata oricând să iasă din situații-limită și își va scoate la înaintare armele atât în fața tinerilor pe care trebuie să-i strunească, cât și în fața Anei Casian (Aida Economu), o figură nouă în corpul profesoral. Venirea Anei va fi elementul care-i va bulversa total existența, între cei doi conturându-se o relație de dragoste și ură.

Citește și:

EXCLUSIV A salvat viaţa adolescentului electrocutat în Herăstrău, acum joacă în «Profu»

Cantăreața Bibi, detalii din culisele serialului «Profu»! A lipsit de la școală pentru a ajunge la avanpremieră

 
 
Loading...