Liderul de la Holograf a fost vara asta și solist, și afacerist. Și-a deschis pe autostrada Soarelui un parc de sporturi nautice, pe malul lacului Sulimanu, „A2 Wake Park”, cu care a făcut bani frumoși pe perioada estivală. Distracția va lua însă sfârșit luna viitoare, din cauza vremii, așa că artistul a fost nevoit să se reorienteze.


Dan Bittman (55 de ani) și-a frecat palmele de bucurie, căci marele lui vis, acela de a avea propriul parc de sporturi nautice, a devenit realitate la finele lunii iunie. A investit 500.000 de euro în complexul de pe lacul Sulimanu, la 49 km de București, așa că va trebui să tragă tare câțiva ani de acum încolo, ca să-și amortizeze “paguba”. Mai ales că există și luni moarte, în care nu va fi nici un fel de activitate acolo.

alex-bittman121111.jpg

Dan Bittman, Holograf, parc nautic, Sulimanu, Unplugged la Teatru, Teatrul National, TNB, afaceri vedete
Alex, fiul cel mare al lui Bittman, le arată clienţilor cum se pot distra pe lac

“Din octombrie, până în mai va fi închis, însă poate vom mai face acolo evenimente, concerte, festivaluri sau, de ce nu, patinaj pe lacul îngheţat. Vrem ca de la anul să aducem studenţi, să-i angajăm, aşa cum am făcut şi cu Alex, fiul meu cel mare, care a lucrat toată vara acolo şi chiar i-a plăcut”, ne-a povestit Dan Bittman (55 de ani), care acum va trage tare în muzică, dar și în televiziune, unde revine curând. El va prezenta emisiunea “Aici eu sunt vedeta”, la Antena 1. Iar legat de proiectele cu Holograf, îndrăgitul artist a trecut la un alt nivel, unul mult mai profitabil.

holograf_unplugged_la_teatru_1.jpg

Dan Bittman, Holograf, parc nautic, Sulimanu, Unplugged la Teatru, Teatrul National, TNB, afaceri vedete
Dan Bittman și Holograf vor cânta "Unplugged la Teatru", pe 16 octombrie

Va pune în scenă un concert exclusivist, la Teatrul Național, unde biletele au prețuri piperate, cuprinse între 200 și 490 de lei. Evenimentul este intitulat ”Unplugged la Teatru” și va avea loc pe 16 octombrie. În cadrul celor două ore de spectacol, cei 5 muzicieni de la Holograf și invitații lor vor pune în valoare frumusețea și simplitatea instrumentelor acustice, într-o atmosferă intimă, cu public de elită. La concert vor exista multe surprize, pe care membrii trupei nu le dezvăluie momentan. 

Au avut doar concerte de amploare

După 18 albume lansate, sute de concerte și 40 de hit-uri cântate la radio, cei 5 muzicieni de la Holograf ne-au desfătat la începutul anului cu un concert inedit la Sala Palatului, ”Vedere de la Costinești”. Presărat cu amintiri din vremurile în care aveau și câte 100 de concerte seară după seară, spectacolul din martie a avut și invitați, între care unul cu un aport incontestabil la povestea trupei, Gabriel Cotabiță. Momentele unplugged din cadrul acestui concert au fost aplaudate îndelung și au stârnit emoția publicului. În luna iunie, Holograf a impresionat din nou audiența, de data aceasta prin spectacolul ”Ca pe vremuri”, de la Arenele Romane, în cadrul căruia a cântat alături de alte două trupe legendare ale rockului românesc, Iris și Compact. Acum, iată că trupa Holograf ne pregătește o altă poveste frumoasă, ”Unplugged la Teatru”. “Sunt ani buni de la concertul unplugged “Patria” și credem că a venit momentul să ne mai întoarcem o dată la simplitatea instrumentelor acustice. Vă invităm pe 16 octombrie la Teatrul Național, a cărui nou renovată sală sperăm să inspire un plus de eleganță proiectului nostru unplugged. Vor fi piese și noi și vechi dar, cu sigurantă, muzică frumoasă”, promit membrii Holograf. Biletele s-au pus deja în vânzare pe iabilet.ro.

 
 
Loading...