Manechinii lui Cătălin Botezatu parcă au fost loviţi de blestem! Petre Condrat a fost acuzat de procurori că ar fi fost implicat în vânzarea tablourilor de 18 milioane de euro furate dintr-un muzeu din Olanda, iar comisarul Mircea Rusu a dat şi el de bucluc după ce a folosit poliţişti pe post de bodyguarzi. Acum, un alt fost manechin s-a spânzurat.


De-a lungul timpului, Cătălin Botezatu a adunat pe podiumuri cei mai carismatici manechini. Băieţi tineri, frumoşi, plini de muşchi, care defilau în lenjeria intimă marca Bote. Însă mulţi dintre cei care s-au bucurat de notorietate datorită designerului par loviţi de un blestem. Acum două zile, un fost manechin de-al lui Bote, pe nume Constantin Toma, s-a sinucis. Avea doar 24 de ani! Tânărul locuia în apropiere de Ploieşti şi traversa o perioadă dificilă din viaţa sa. El a fost găsit spânzurat în vilă chiar de prietena lui, care a şi încercat să-l resusciteze, scrie adevarul.ro.

Constantin Toma, Costică pentru prieteni, a fost găsit spânzurat luni, 29 octombrie, la ora 5 dimineaţa, în vila sa din cartierul Mica Romă, de lângă Ploieşti. Surse judiciare au precizat că cea care a făcut descoperirea a fost chiar iubita lui, cu care se certase în seara care a precedat gestul necugetat. Constantin şi iubita sa, Alexandra, se pare că au avut un conflict în noaptea de duminică spre luni. Fata a plecat de acasă în jurul orelor 5 dimineaţa, dar a revenit la vila lui Constantin după o jumătate de oră. Atunci l-a găsit spânzurat în holul casei. Surse judiciare au precizat că Alexandra a încercat să-l resusciteze şi în paralel a cerut ajutorul unor prieteni care locuiau în apropiere. Pentru că tânărul nu a răspuns la manevrele de resuscitare, prietenii acestuia, alertaţi de Alexandra, au sunat la 112. Cei care l-au cunoscut spun că tânărul trecea printr-o perioadă grea a vieţii lui. Rămăsese fără job, iar decesul tatălui, de acum doi ani, l-a afectat foarte tare. În plus, mama şi surorile lui erau departe de el, în Zambia. 

2-3-bd-costica-toma.jpg

Constantin Toma, 24 de ani, a fost găsit spânzurat în vila sa din Ploieşti

 

“Nu ştiu ce s-a întâmplat. Nu îmi vine să cred că a putut să recurgă la un astfel de act pentru că un bărbat puternic nu face aşa ceva. Indiferent ce s-ar întâmpla găseşti răspunsuri şi trebuie să treci peste orice moment, că eşti deprimat sau nu, trebuie să treci peste orice moment şi niciodată a te sinucide nu este o soluţie. La urma urmei, viaţa din punctul meu de vedere este dată doar de către Dumnezeu şi doar el decide ce se întâmplă cu ea, iar faptul că intervii în destinul tău cu un astfel de act, nefericit, din păcate, pentru noi toţi, nu e ok. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Regretăm cu toţii”, a declarat Bote la Antena Stars.

Nici Cătălin Botezatu n-a avut o viaţă uşoară

2-3-bd-bote-95.jpg

Bote a fost arestat în 1995 pentru bancrută frauduloasă

 

Nici Cătălin Botezatu n-a fost ferit de necazuri. A făcut puşcărie în Italia la 17 ani. Designerul a povestit că a stat în cameră cu un criminal în serie, care nu se sfia să îi povestească fără scrupele crimele comise cu sânge rece. Despre acest episod a povestit şi în cartea sa autobiografică, “Trei vieţi. Pedeapsa”, scrisă de Monica Vlad şi lansată în 2010. Designerul regretă cel mai mult că i-a provocat o mare suferinţă mamei sale.

Petre Condrat, în scandalul tablourilor furate

 

Constantin Toma nu este singurul din trupa lui Bote lovit de blestem. Petre Condrat, fostul model şi fost sportiv de performanţă, campion mondial la kaiac canoe, a fost implicat în 2013 într-un scandal de proporţii, cel al tablourilor de milioane de euro furate dintr-un muzeu din Olanda. Petre a fost chemat în repetate rânduri la DIICOT, fiind acuzat de tăinuire. Extrem de afectat de cele întâmplate, Condrat a fost nevoit să meargă la psiholog pentru a ieşi din depresie. A fost achitat şi s-a retras din lumina reflectoarelor, întorcându-se la prima dragoste, sportul.

Poliţistul Mircea Rusu a fost judecat pentru abuz în serviciu

 

Anul trecut, comisarul Mircea Rusu, angajat la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi, şi el model pentru Botezatu, a primit închisoare cu suspendare pentru că ar fi folosit agenţi din subordine pe post de bodyguarzi privaţi. Procurorii anticorupţie au documentat un dosar potrivit căruia, pe 22 ianuarie 2014, Mircea Rusu, şef al Secţiei 6 Poliţie Rurală Tecuci din cadrul Poliţiei Tecuci,  le-ar fi cerut în mod nelegal subordonaţilor săi, agentul şef adjunct Claudiu Andrei şi agentul şef Lucian Isabel Dobri, să fie bodyguarzi. Mircea Rusu a ajuns celebru pe plan internaţional după ce a prezentat colecţii de modă ale lui Cătălin Botezatu. 

Loading...