Unul dintre cei mai îndrăgiţi actori de comedie, Mihai Bobobete, revine azi (27 februarie) pe micul ecran, în serialul „Las Fierbinţi” (PRO TV), cu cel de-al 13 lea sezon. Interpretul personajului Bobiţă ne-a povestit detalii de la filmări, şi nu numai.


Click!: Pe 27 februarie începe cel de-al 13-lea sezon din „Las Fierbinţi”, la PRO TV, şi am vrea să ştim cum e să joci alături de oamenii dragi ţie.

Mihai Bobonete: Avem 7 ani de difuzare. Înainte de „Las Fierbinţi”, acum 10 ani, a fost „Vine Poliţia”, iar între cele două proiecte am avut o pauză de câţiva ani. La mine, când încep filmările şi dureză 2-3 luni, e ca şi când m-aş întâlni cu rudele mele, cu care nu m-am mai văzut de foarte  multă vreme. Mă bucur să dureze filmările cât mai mult, mă bucur şi când se mai lungesc filmările cu o zi.

Nu numai că eşti prieten cu colegii tăi de filmare de la „Las Fierbinţi”, dar v-aţi şi înrudit!

Da, suntem amestecaţi. Am cinci fini şi lucrez cu doi dintre ei, dar în serial este doar Mihai Raiţ Dragomir. Octavian Strunilă îmi este naş.

img_0050.jpg

Mihai Bobonete
Mihai Bobonete spune că a slăbit mâncând mai puţin
foto: Dorin Constanda

Cu ce vine Bobiţă nou în acest sezon?

Personajul meu este atât de bine definit de aceste 13 sezoane, încât mari schimbări lui Bobo nu i se pot aduce. Dacă se modifică personajul, se modifică din scenaristică. Dacă scenaristul consideră că ar trebui să fie o schimbare, el ia decizia.

Ce mai faci în timpul liber, în afară de filmări?

Sunt cu familia, cu copiii, suntem de cele mai multe ori împreună.

Serialul are din ce în ce mai mulţi fani...

Uite, la vizionarea de la mall (n.r. duminică, la Park Lake, a avut loc vizionarea primului episod din sezonul nou ) au venit părinţii unei fetiţe care are autism şi mai multe probleme de sănătate şi ne-au povestit că fiica lor se uită la “Las Fierbinţi”. Şi nu numai atât, dar a început să verbalizeze şi să ne spună numele şi se supără când cineva schimbă canalul de la serial.

img_0012.jpg

Las Fierbinti
Gaşca din "Las Fierbinţi"
foto: Dorin Constanda

Ai un program foarte plin.

Da, pe 5 martie începem să filmăm sezonul 14 din “Las Fierbinţi”, iar la finalul lui aprilie începe turneul naţional de stand-up comedy, care se va ţine în mai şi iunie.      

Mi se pare mie sau ai slăbit?

Am slăbit. E o reţetă pe care toată lumea o ştie. Dacă mănânci mai puţine calorii decât dai afară, atunci slăbeşti.

 
 
Loading...