Le-au înşelat, le-au jignit, iar acum încearcă să-şi şteargă ”păcatele” cu ajutorul unor daruri preţioase. Maşini, apartamente sau bijuterii - cu astfel de obiecte încearcă Ilie Năstase şi Ciprian Nistor să-şi înduplece consoartele să renunţe la divorţ.


Atât Brigitte Năstase (41 de ani), cât şi Laurette Atindehou (34 de ani) au o destinaţie comună, căci ambele bat drumurile Judecătoriei Sector 1, Bucureşti. Se chinuie să redevină femei libere şi liniştite, având în vedere că nu sunt tocmai fericite în căsniciile lor. Laurette a avut ieri a doua înfăţişare în procesul de divorţ cu Ciprian Nistor, afaceristul aflat la penitenciarul Gherla. Magistraţii i-au dat un nou termen, pe 13 iunie, să se prezinte cu martori şi probe doveditoare. 

În cazul lui Brigitte, bruneta aşteaptă  al doilea termen. Iată că deşi se află în plin proces, soţii lor încearcă să le convingă să renunţe la acest demers şi recurg la tot felul de gesturi preţioase să-şi sensibilizeze nevestele. ”Soţul meu îmi trimite cadouri, încearcă să mă facă să renunţ. Cred că vrea să relege amorul procedând aşa”, a spus Laurette pentru Click!.

untitled-1.jpg

Năstase îi duce flori soţiei, în timp ce Laurette le primeşte prin curier

Ciprian Nistor, deşi aflat după gratii, îi trimite flori, bijuterii, a ajutat-o să-şi cumpere casa din Bragadiru şi i-a oferit o maşină şi diferite sume de bani.

7-act-4-1col-190.jpg

Din puşcărie, Ciprian Nistor a ajutat-o pe Laurette să-şi ia casă

Cu toate acestea, ea e hotărâtă să meargă mai departe cu procesul. În ceea ce o priveşte pe Brigitte, şi ea este asaltată de fostul sportiv cu daruri scumpe, precum case, vacanţe exotice şi o cameră plină de genţi şi pantofi de firmă. Acum şi-ar dori o piscină. ”Vreau să îmi fac piscină. Dar nu am bani, nu am găsit sponsor. Altora le ia maşini, măcar o piscină ar putea să îmi facă şi mie. Sau să îmi cumpere o barcă”, a spus Brigitte Năstase pentru un post de televiziune.

 

Loading...