Acum 22 de ani, pe 1 mai 1997, Julia Chelaru (43 de ani), Andreea Bănică (40 de ani) și Claudia Pătrășcanu (40 de ani) lansau primul album al formației Exotic, intitulat „Sexxy”.


Trupa a fost creată după modelul trupei britanice Spice Girls de managerul Radu Groza, pe atunci director artistic la MediaPro Music și de producătorul muzical Costi Ioniță. 

18_8.jpg

Andreea se împarte între familie și carieră

 

După doi ani, Andreea Bănică a spart trupa și a înființat Blondy, alături de Cristina Rus (37 de ani). În această formulă a rămas până în 2005, când a continuat solo. În paralel, s-a căsătorit cu managerul Lucian Mitrea (40 de ani) și are doi copii (Sofia Maria – 10 ani și Noah – 2 ani și jumătate). Totodată, a prezentat mai multe emisiuni tv. Julia și Claudia și-au continuat cariera sub numele Sexxy încă doi ani, apoi au încercat și ele cariera solo combinată cu una de prezentatoare tv. Norocul Andreei nu le-a urmărit și pe ele nici în muzică, nici pe plan sentimental.

18_7.jpg

Julia e divorțată și cântă ocazional

 

Melodiile lansate separat de Julia și de Claudia nu au mai ajuns în topuri și nici joburile ocazionale în televiziune nu le-au salvat din conul de umbră. În 2013, Julia s-a despărțit de Bogdan Jianu după o relație de aproape 17 ani (dintre care 6 de căsnicie), iar de anul trecut se iubește ca „femeie liberă” cu afaceristul John. Julia cântă acum pe scenă la Zilele Orașului Băicoi, în trupa de artiști a lui Axinte (ex-Vacanța Mare).

18_9.jpg

Claudia are doi copii și a renunțat la muzică

 

Claudia s-a chinuit și cu muzica, și cu iubiții, însă totul până când Gabriel Bădălău, fiu de parlamentar, i-a pus verigheta pe deget. De atunci, și-a împlinit visul: trăiește ca o regină într-o vilă superbă de lângă București și are doi băieți, Gabriel (4 ani și jumătate) și Nicolas Mihai (2 ani și jumătate). Claudia încearcă o revenire în muzică, însă preferă liniștea și bunăstarea familiei.

 
 
Loading...