Nu doar Cristi Borcea are 7 copii, făcuți cu mai multe femei. Mădălin Voicu e în aceeași situație și nu s-a ferit să recunoască.


Deunăzi, Mădălin Voicu (65 de ani) a șocat cu vestea divorțului de pictorița Carmen Olteanu (37 de ani), anunțând la "Agenția VIP", de la Antena Stars, că are și o nouă iubită. Tocmai pasiunea asta pentru femeile frumoase l-a adus în ipostaza de a avea nu mai puțin de 7 moșteniori.

CLIIMA20100216_0192_1.jpg

Adriana şi Mădălin Voicu au divorțat în 2010

El are doi băieți cu Carmen Olteanu, pe Ștefan (8 ani) și pe Ion (6 ani), doi copii cu fosta soție, Adriana, pe Ioana (29 de ani) și pe Tudor (26 de ani), pe Mădălin Voicu Junior (45 de ani), dintr-o relație anterioară, și încă doi băieți nerecunoscuți, stabiliți în străinătate, proveniți tot din iubiri pasagere.

6.jpg

Mădălin Voicu a divorţat de Carmen Olteanu! Tumultuoasa viaţă amoroasă a politicianului
Ioana și Tudor, copiii pe care Mădălin îi are cu fosta soție, Adriana
foto: Facebook

“Mai am doi copii, Bogdan și Alex. Unul trăiește în Franța, celălalt în Italia”, declara politicianul în 2008, la matinalul de la OTV. Ulterior, el a detaliat pentru Click!. “Băieții nu poartă numele Voicu. Mamele lor susțin că sunt tot ai mei, dar eu nu am făcut niciodată un test ADN, ca să mă conving dacă sunt sau nu tatăl biologic. Oricum, nu le-am plătit niciodată pensie alimentară”, ne-a spus el. Și, deși relațiile cu mamele s-au cam deteriorat, Voicu a încercat să rămână aproape de copii. Cel puțin, pe cei mici, pe care îi are cu Carmen, îi vede destul de des. "Ştefan este la şcoală în clasa a doua, iar Ioan, în grupa mare la grădiniţă. Ăştia mici mă ţin într-un tonus, care îmi face bine. Îi iubesc pe toţi copiii extraordinar de mult şi ei mă iubesc, în special ăştia mici, pentru că mă văd mai des cu ei", a mai spus politicianul la emisiunea lui Cristi Brancu.

7-actu-foto-1-4col-16cm-banda-la-copii.jpg

Carmen Olteanu, soţia lui Mădălin Ionescu, a fost la mare cu băieţii lor, Ştefan şi Ion
Foto: Mihai Ionescu

Mădălin Voicu este politician, dar la bază are două profesii nobile: este dirijor și violonist. Este fiul celebrului violonist Ion Voicu (1923-1997), fost elev al lui George Enescu. Și copiii lui activează în sfera muzicii: Mădălin este pianist, Ioana, violonistă, iar Tudor e DJ de muzică house.

5.jpg

Madalin Voicu divort, Carmen Olteanu, pictorita, amanta, Madalin Voicu iubita, copii Madalin Voicu, divort secret
Mădălin Voicu junior
foto: arhivă personală

Și Borcea e de 7 ori tătic

Aflat încă în închisoare, unde execută o pedeapsă de 6 ani și 4 luni, primită în "Dosarul Transferurilor", Cristi Borcea a reușit să facă liniște în familie și din spatele gratiilor. A divorțat de Alina Vidican, i-a asigurat un trai liniștit la Miami, alături de cei doi copii, Gloria (2 ani) și Alexandru (5 ani), și-a asumat relația cu Valentina Pelinel și paternitatea pentru fiul acesteia, Milan (1 an și 4 luni), dar n-a uitat-o nici pe fosta soție, Mihaela Borcea, care i-a dăruit trei copii: Patrick (19 de ani) și gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa (13 ani). Cristi Borcea mai are o fetiță cu o fostă amantă, care i-a deschis proces de paternitate.

10-vedete-pelinel.jpg

Valentina Pelinel, fericită alături de Cristi Borcea și micuțul Milan
Foto: arhivă personală

 

 
 
Loading...