Povestea de dragoste dintre Cristi Borcea şi Valentina Pelinel a dus-o în pragul nebuniei pe Alina, soţia fostului şef dinamovist. După ce a aflat că acesta va avea un copil cu Pelinel, actuala doamnă Borcea a încercat din răsputeri să facă faţă situaţiei, dar, din câte se pare, este la un pas să cedeze psihic.


De mai bine de două luni, de când Valentina Pelinel a anunţat că este gravidă, Alina nu mai are linişte. Viaţa soţiei lui Cristi Borcea s-a schimbat radical şi, indiferent cât de mult a încercat să pareze loviturile pe care le primea, ba de la bărbatul aflat în închisoare, ba de la amanta acestuia, prin intermediari, acum pare că a ajuns la capătul puterilor. Alina este decisă să divorţeze, dar, potrivit apropiaţilor, nici această decizie nu i-a adus momente de linişte. Starea ei psihică şi fizică s-a agravat mai ales în ultimele două săptămâni, iar prietenii ei sunt extrem de îngrijoraţi.

alina-2-1215551.jpg

alina, borcea, pelinel, bani
A depăşit în curbă, lucru foarte periculos

"Alina are momente când nu mai e lucidă. Această situaţie a dus-o în pragul nebuniei. Nu mai rezistă la un asemenea stres. A slăbit enorm, peste 10 kilograme,  şi are zile în care nu mănâncă nimic”, ne-au povestit surse demne de încredere. 

O dovadă a labilităţii ei psihice stau şi imaginile surprinse de fotoreporterii Click! în urmă cu două zile. Aflată la volan în timp ce vorbea la telefon, Alina a condus haotic în Bucureşti şi pe centura Capitalei. Soţia lui Borcea nu a ţinut cont de nici o regulă de circulaţie, a depăşit în curbă, în mare viteză, fără să se asigure dacă vine vreo maşină din sens opus, a întors pe linia dublă continuă, iar manevrele periculoase au continuat până la poarta SRI, acolo unde aceasta a oprit şi a continuat conversaţia la telefon, extrem de nervoasă.

alina-3-1515151.jpg

alina, borcea, pelinel, bani
Alina a încurcat circulaţia când s-a oprit pe şoseaua de centură

 ”Alina este pe pastile, ia un pumn de calmante în fiecare zi. Toţi suntem îngrijoraţi de starea ei, ne este frică să nu cumva să facă un gest extrem. Prietenii chiar au rugat-o să nu mai conducă în starea în care este, dar nu ascultă de nimeni. Are momente când efectiv cedează psihic şi nu o mai interesează de nimeni şi nimic”, ne-au mai povestit sursele noastre. După ce a terminat de vorbit, Alina a întors maşina pe mijlocul bulevardului şi şi-a continuat raliul până acasă.

alina-4-5151515151.jpg

alina, borcea, pelinel, bani
Soţia lui Borcea fumează ţigară de la ţigară

 

Borcea nu-i mai dă bani

Pe lângă ideea că soţul ei va fi tatăl copilului amantei Valentina Pelinel, Alina Borcea mai are de suportat şi o grămadă de restricţii financiare. Apropiaţii familiei ne-au povestit că fostul şef-dinamovist a dat ordin din închisoare ca Alinei să-I fie ”îngheţat ” dreptul de a umbla la contul familiei, lăsând-o, practic, fără bani. Asta în timp ce Pelinel ar avea, potrivit aceloraşi surse, acces la banii lui Borcea. Alina şi Cristi au doi copii, un băiat de trei ani şi o fetiţă de opt luni.

slabit-898956216545151.jpg

alina, borcea, pelinel, bani
Alina Borcea a slăbit peste 10 kg

 

Se iubeşte cu Pelinel din 2010

pelinel-89811515151.jpg

alina, borcea, pelinel, bani
Pelinel e însărcinată în 26 de săptămâni

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel se cunosc de peste zece ani, dar povestea lor a început în 2010, atunci când blonda era căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu, de care a şi divorţat un an mai târziu. În octombrie 2015, Borcea a lăsat-o gravidă pe Pelinel, Gigi Becali, naşul de cununie al lui Cristi şi al Alinei, dezvăluind că sarcina fostului manechin a apărut ca urmare a unei inseminări artificiale. Pelinel nu a vrut să dezvăluie numele tatălui băieţelului pe care-l va naşte la sfârşitul lunii mai.

 
 
Loading...