Cătălin Botezatu și Andreea Dogaru au defilat pe un podium important de la Atena. Evenimentul a avut loc în perioada 1-5 noiembrie și s-a desfășurat într-o locație superbă. Românii noştri au impresionat cu colecţiile lor.


Cătălin Botezatu și Andreea Dogaru au făcut furori în capitala Greciei. Cei doi designeri români au participat la un eveniment important de modă, la Atena, “Athens Xclusive Designers Week”, unde au fost invitaţi prin intermediul Federaţiei Române de Design şi Accesorii. Creațiile designerilor români au fost apreciate de publicul din sală, dar au fost bine primite și de către criticii de specialitate.

andreea-dogaru-podium-atena_2.jpg

andreea dogaru
Andreea Dogaru, pe podium

Desfășurat într-una dintre cele mai frumoase clădiri ale orașului grecesc, în Zappeion, clădire aflată în Grădinile Naționale din Atena, evenimentul a gazduit de-a lungul anilor prezentări ale unor branduri internaționale prestigioase, precum Escada, Cacharel, Emanuel Ungaro, Vivienne Westwood, Guy Laroche, Krizia, Ferragamo, Barbara Bui și este susținut de revista Vogue Italia. O colecție inedită a avut și Clara Rotescu. De altfel, designerul Clara Rotescu, inițiatorul acestui proiect, care a ajuns să exporte în peste 15 țări, este cea care încurajează designerii români de ani de zile să se promoveze extern.

prezentare_atena_2.jpg

Românii noştri, la Atena

O altă surpriză plăcută a fost Andreea Gherasim, prezentatoarea Observatorului de la Antena 1, care a fost trimis special la Atena și a luat interviuri creatorilor de modă de peste hotare şi nu numai. Pe parcursul manifestării, ea a strălucit în ținute semnate de Andreea Dogaru.

andreea_gherasim.jpg

Andree Gherasim

Andreea Dogaru a defilat în aceeași seară cu celebrul Zuhair Murad

Andreea Dogaru a urcat pe podiumul de la Atena alături de unul dintre cei mai apreciați creatori de modă din întreaga lume, Zuhair Murad, de origine libaneză, dar care locuiește în Franța, unde a urmat cursuri de artă, desen, stil și confecții.

zuhair-murad-andreea-dogaru.jpg

Andreea Dogaru şi Zuhair Murad

Şi românca noastră se poate lăuda cu un palmares onorabil, căci a prezentat numeroase colecții pe podiumuri importante de la noi și de peste hotare. Vestimentațiile designerului au fost lăudate la Festivalul Internațional de modă Strasbourg Fashion Days 2015, iar în 2016 și-a prezentat în Dubai o colecție de rochii de mireasă, invitată în prezentare fiind Ramona Gabor.

Loading...