Scandalul dintre Cristian Boureanu și fiica lui, Ioana, ia amploare. Și mama fetei, Irina, cea de care fostul deputat a divorțat în 2004, din cauza infidelității acesteia, pare a avea un rol important în întreaga tărășenie. Cel puțin așa consideră Boureanu, care aruncă pisica în curtea mamei fiicei sale.


Fostul politician și iubita lui tinerică, Laura Dincă, au fost surprinși de reporterii Antena Stars chiar în fața casei Monicăi Tatoiu, buna lor prietenă și apărătoare înverșunată a lui Boureanu. Fostul politician a făcut declarații tranșante și a dat vina pe Irina, fosta lui parteneră de viață, și mama fetei adolescente, pentru situația în care se află: "Eu n-am fost la niciun avocat. Dacă Ioana a mers la IML sau vrea să se ducă la IML, e treaba ei, dar e o greșeală. Mama ei a mai fost la IML și a mai falsificat un certificat acum 12 ani. Sunt convins că totul a fost provocat de mama ei. Pe mine mă interesează exclusiv copilul. Dacă stă la mamă și de mâine ia note de 9 și 10, poate să stea la ea. Dacă va continua să bea și să nu învețe, mă voi lupta cu toate mijloacele legale ca cineva să plătească pentru toate astea. În momentul de față, copilul își dorește să stea la mamă. Să se ducă la școală, să învețe. Mama nu a fost în stare să se educe pe ea. A fugit la 18 ani de acasă și a trebuit să o bag eu din nou la școală", a spus Cristian Boureanu pentru cei de la Răi da' Buni. 

Ce a declarat Boureanu la ieșirea din Secția 2 de Poliție

boureanu2.jpg

cristian boureanu
Cristian Boureanu a dat explicații la o secție de poliție din București
Foto: Mihai Ionescu

 

Luni seară, fostul deputat a dat explicații la poliție și la ieșire a declarat: "Ioana a fugit de acasă, sâmbătă, de la mare, spunându-mi că are o masă specială cu mama ei. Mama ei nu a dorit să vină să o ia, deși m-am oferit să-i plătesc benzina. A plecat, am descoperit-o după vreo două ore jumate, prin intermediul reţelelor sociale. Am vorbit cu mama ei şi mi-a spus că ea i-a zis să plece. Din păcate, am aflat ulterior că nu era vorba despre nicio masă în familie. A ajuns la 12 noaptea acasă, băută. Ieri a umblat toată ziua prin oraş şi nu am reuşit să dau de ea. Azi am localizat-o cu ajutorul unor colegi şi a părinţilor unor colegi. Cineva a văzut-o, a oprit-o. Până să ajung la ea, cineva a văzut-o fumând pe marginea drumului împreună cu alţi colegi. Nu mi-e ruşine să spun asta pentru că şi alţi părinţi cu copii între 12 şi 14 ani trec prin porbleme din astea. Am venit, am vrut s-o iau cu mine. A început să țipe că e răpită, că nu mă cunoaște și să sune cineva la 112, ceea ce s-a și întâmplat. Norocul meu era că mașina era parcată lângă un post de jandarmi".

Loading...