“Bomba” detonată de Valentina Pelinel, că este gravidă, deşi n-are un iubit oficial, nu i-a picat deloc bine fostului soţ, Cristian Boureanu. Mai ales că, spun gurile rele, politicianul a divorţat de blondină tocmai pentru că s-ar fi prins că îl înşală cu Cristi Borcea, cel bănuit că ar fi tatăl copilului.


Nu e pentru prima oară când Cristian Boureanu (48 de ani) rămâne cu buza umflată. Ba chiar se poate spune că fostul politician este printre cele mai ghinioniste VIP-uri în materie de căsnicii. Prima lui “tentativă”, căsătoria cu Irina Boureanu, s-a terminat cu un scandal monstru. În anul 2000, când i-a jurat iubire frumoasei brunete, lui Cristi nici prin cap nu i-ar fi trecut că soţia lui îl va părăsi pentru naşul de cununie, nimeni altul decât fostul ministru de finanţe Sebastian Vlădescu. Lovitura primită de Boureanu a fost atât de dură, încât acesta i-a spus soţiei că nu-şi va mai vedea niciodată fiica, pe Ioana, acum în vârstă de 14 ani, dacă se mai întâlneşte cu naşul. O vreme, Irina Boureanu s-a conformat: a încheiat relaţia cu Vlădescu, iar fata a rămas în grija ei. Fostul ministru a plătit şi el “scump” aventura: i-a făcut “cadou” lui Boureanu acţiunile sale la firma pe care o aveau împreună.

Prima soţie a fugit cu naşul de cununie

Timpul a trecut, iar lucrurile s-au liniştit. Irina Boureanu şi Sebastian Vlădescu au reluat încet, încet legătura, fiind acum oficial împreună. În 2007, Boureanu îşi încerca pentru a doua oară norocul în căsnicie. A luat-o de soţie pe Valentina Pelinel, care la doar 15 ani câştigase titlul de Miss Model România. Păreau cuplul perfect: tineri, frumoşi, cu bani. El, un politician în plină ascensiune, ea, un fotomodel de succes în America şi în România. Adevărul era însă altul. Se pare că în desele vizite pe care le făcea în America, Valentina era destul de ocupată cu fostul boss dinamovist, Cristi Borcea. Omul de afaceri are proprietăţi la Miami şi mergea des peste Ocean, dar nimeni nu ştia exact de ce. Gurile rele spun că Boureanu şi-ar fi dat seama la un moment dat că este înşelat cu Cristi Borcea, acesta fiind şi adevăratul motiv al divorţului neaşteptat din 2014. Boureanu a adoptat însă, imediat după divorţ, un stil de viaţă complet nou, semn că a suferit enorm: a schimbat femeile ca pe şosete şi a ţinut-o numai în chefuri şi beţii la mare. Abia de un an pare să se fi cuminţit, alături de o iubită de numai 18 ani. 

Puţini au dat crezare zvonurilor că Pelinel şi Borcea ar fi cuplaţi, mai ales că dinamovistul tocmai se însurase cu Alina Vidican, femeia care îi fusese amantă oficială în ultimii şapte ani. 

Acum însă, nu prea mai există dubii. Boureanu chiar a fost înşelat cu Borcea. Altfel nu se explică nici vizitele dese pe care Pelinel i le face acum la puşcărie, nici misterul pe care îl păstrează legat de tatăl băieţelului pe care îl aşteaptă, în condiţiile în care nu s-a afişat cu nici un bărbat. 

Loading...