E linişte şi pace în familia lui Cristi Boureanu. Afaceristul s-a împăcat cu fiica sa, Ioana, iar fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi extrem de zâmbitori în parcarea unui mall. Şi asta pentru că afaceristul a cotizat cu 300 de lei.


“Tata a declarat în ziare că eu sunt la el acasă şi totul este ok. Nu-i adevărat, nu ne-am văzut de când a ieşit din închisoare, iar eu nu sunt la el acasă, sunt în continuare cu mama mea. Nu ştiu dacă o să iau legătura cu el”, declara, pentru Click!, Ioana Boureanu în august, la fix şase zile după ce tatăl ei a fost eliberat din Penitenciarul Rahova.

Iată că tatăl şi fiica au îngropat securea războiului după mai bine de o lună şi se înţeleg perfect. Dovadă sunt imaginile surprinse recent de fotoreporterii Click! în parcarea unui mall bucureştean unde fiica Ioana şi iubita Laura Dincă îl aşteptau cuminţele pe afacerist. Ioana îşi făcea de lucru la volanul bolidului, iar “mama” sa vitregă o învăţa cum se schimbă vitezele. 

7-act-foto-2-2coloane.jpg

Fostul politician îi oferă fetei câteva hârtii de 100 de lei

După câteva minute şi-a făcut apariţia Boureanu, iar Ioana a coborât din maşină şi a sărit la gâtul acestuia. Pe principiul ”unde tata loveşte, acolo creşte”, Ioana şi-a iertat părintele după păruiala pe care i-a tras-o anul trecut în plină stradă. Boureanu a deschis portbagajul şi i-a oferit o sticlă cu apă. Apoi, a scos portofelul şi i-a dat câteva bancnote de 100 de lei, în total cam 300 de lei. 

7-act-foto-3-2coloane.jpg

Puţin mai târziu, Ioana numără banii cu un prieten

Momentul i-a adus zâmbetul pe faţă Ioanei, care şi-a însuşit bine proverbul “banii aduc fericirea”. Şi ca să fie şi mai fericită, fata lui Boureanu care a intrat în clasa a XI-a, s-a întâlnit cu iubitul în cafenea şi au numărat împreună “pensia alimentară”. Probabil destul de consistentă pentru cheltuiala din seara respectivă.

 
 
Loading...