Cristi Boureanu și Laura Dincă au fost în centrul atenției, miercuri seară (25 octombrie), la petrecerea organizată de revista “OK România!”. Semănau cu Brad Pitt și Angelina Jolie, în vremurile lor bune, înainte de divorț.


Au fost cel mai elegant cuplu și au atras toate blitz-urile fotoreporterilor! Laura Dincă (21 de ani) a purtat o rochiță din colecția ei, lungă până în pământ, mulată și cu inserții argintii. Ținuta i-a pus în evidență talia de viespe, iar crăpătura îndrăzneață i-a evidențiat picioarele interminabile! Nici companionul ei nu a fost mai prejos. Cristian Boureanu (44 de ani) a fost îmbrăcat la patru ace, cu un costum negru, croit pe umerii și silueta sa.

laura_dinca_si_cristian_boureanu.jpg

Cristian Boureanu, Laura Dinca, petrecere OK!, arest, eveniment monden, tinute, aparitie eleganta
Au fost amândoi la patru ace
foto: OK!

Acesta este primul mare eveniment monden la care fostul politician se afișează, după ce a fost eliberat din arestul preventiv, pe 11 august 2017. Cu zâmbetul pe buze, extrem de jovial, afaceristul a fost în centrul atenției. A socializat cu prietenii și a dat interviuri alături de iubita sa. Boureanu a petrecut două luni în arrest, la Rahova, după ce a lovit un poliţist de la Rutieră, gest pentru care a fost trimis în judecată.

angelina jolie, brad pitt

angelina jolie, brad pitt
Angelina şi Brad formau un cuplu superb
 
 
Loading...