Uite cum îşi ispăşeşte Boureanu pedeapsa! În mai, fostul politician a fost condamnat la un an şi nouă luni de închisoare cu suspendare pentru că a lovit un poliţist. Timp de doi ani el trebuie să stea cuminţel, să raporteze la poliţie orice mişcare şi chiar să presteze muncă în folosul comunităţii. Probabil că exact asta face în fiecare weekend pe plajele de fiţe de la Mamaia.


Ce viaţă de nabab duce Cristian Boureanu, deşi mulţi îl credeau dând cu sapa la spaţii verzi! Condamnat pentru ultraj, fostul politician munceşte în folosul comunităţii pe Litoral, cot la cot cu iubita lui, Laura Dincă. Ea îşi bronzează trupul de manechin, el o admiră din toate poziţiile. De altfel, apariţia cuplului Laura Dincă (24 de ani) - Cristi Boureanu (46 de ani) e demnă de podiumurile de modă. Înalţi, supli, frumoşi şi bine asortaţi, cei doi arată ca două vedete de la Hollywood. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi porumbei weekendul trecut, în Mamaia.

05-actu-2-2col.jpg

Cristi, luaţi-vă o cameră!
Foto: Mihai Ionescu

05-actu-3-2col.jpg

Hei, băiatu’, o şampanie aici
Foto: Mihai Ionescu

Plaja era aglomerată şi înţesată de fete frumoase, dar, dintre toate, o puteai remarca de la zeci de metri pe iubita sexoasă a lui Boureanu. Blondina cu faţă de păpuşă a oferit fără voia ei un mic spectacol erotic pe patul pe care s-a bronzat. S-a dezbrăcat şi s-a aşezat pe burtă, pe şezlong, arătând tuturor funduleţul bombat! Boureanu a rămas cu gura căscată la aşa privelişte. Şi imediat a venit lângă ea să o îmbrăţişeze de zici că n-o mai văzuse de mult timp. Nici el nu putea trece neobservat.

05-actu-4-2col.jpg

Aţi mai văzut aşa cuplu? Unul mai sexy ca altul
Foto: Mihai Ionescu

Îmbrăcat cu un şort înflorat, de firmă, fostul politician a făcut conversaţie cu un amic întâlnit pe plajă, apoi s-a aşezat şi el la soare, nu înainte să facă semne disperate unui chelner să-i aducă ceva răcoritor. Mai ceva ca o fată, Boureanu a avut grijă să-şi ridice şortul cât mai sus ca să se bronzeze frumos pe picioare, nu cu urme, ca tractoriştii. 

Fiica rebelă, mai cuminte decât tatăl

05-actu-5-2col.jpg

Ioana joacă table pe plajă sau vorbeşte cu prietenele

05-actu-6-1col.jpg

Foto: Blitz

 

Ani de zile, Boureanu s-a plâns de fiica lui Ioana. Că fuge de acasă, că bea şi fumează, că umblă cu băieţi şi pierde nopţile la petreceri. Chiar a luat-o de păr în plină stradă şi au ajuns împreună la poliţie ca să dea declaraţii. Dar iată că Ioana a crescut şi pare să fie mai cumite decât tatăl ei. Zilele trecute, tot pe plaja de la Mamaia, fotoreporterii Click! au surprins-o pe tânăra de 18 ani în timp ce juca table cu un amic. N-ai fi zis, nu?

 

Citește și:

Cristian Boureanu s-a dat cu placa şi zmeul la Mamaia, iubita l-a privit de pe şezlong

Ioana Boureanu, cadouri exorbitante de la tatăl ei. În ce țară vrea să se mute 

 
 
Loading...