Toți admiratorii emisiunii "Bravo, ai stil!" au șansa de a-și vedea prezentatoarea și jurații preferați din 22 ianuarie, tot la Kanal D. Noul sezon aduce un element inedit - toate concurentele sunt persoane publice, așa că show-ul va și mai spumos, iar confruntările vor fi mai aprinse. Forfota mare în culise, căci cele nouă aspirante la titlu se pregătesc pentru prima defilare pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”.


Noul sezon al emisiunii începe la Kanal D miercuri, 22 ianuarie, la ora 22:00, și va putea fi urmărit patru zile pe săptămână, de miercuri până sâmbătă. Serile de Gală vor fi difuzate în fiecare sâmbătă, de la ora 23:00, când telespectatorii vor afla cine se află în topul preferințelor și cine părăsește competiția stilului.

Cine sunt concurentele "Bravo, ai stil! Celebrities"

andreea_tonciu_concurenta_bravo_ai_stil_celebrities.jpg

andreea tonciu
Andreea Tonciu este concurentă în nou sezon "Bravo, ai stil!"
foto: Kanal D

 

Cele nouă concurente, Andreea Tonciu, Bianca Giurcanu, Theo Rose, Deea Codrea, Gina Chirilă, Calina Dumitrescu, Raluca Tănase, Maria Ilioiu și Bianca Rus, prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, dar și cei trei jurați, Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu, sunt gata pentru întâlnirea cu telespectatorii.

bianca_rus_concurenta_bravo_ai_stil_celebrities_3.jpg

bianca rus
Bianca Rus se va duela cu celelalte opt fete pentru titlul de cea mai stilată femeie din România
foto: Kanal D

 

În decorul spectaculos, invadat de lumina reflectoarelor, cele nouă aspirante la marele titlu vor defila în fața juraților și a telespectatorilor pentru a-și demonstra veleitățile stilistice. Fiecare dintre acestea își pregătește minuțios ținutele vestimentare, își aleg make-up-ul și hairstylingul, pentru a-i impresiona pe cei trei jurați și pentru a le demonstra că își merită locul în această competiție de stil și modă.

maria_ilioiu_concurenta_bravo_ai_stil_celebrities_3.jpg

maria ilioiu
Maria Ilioiu a devenit cunoscută la "Insula iubirii"
foto: Kanal D

 

“Suntem o adevărată echipa, o familie, aici la <Bravo, ai stil! Celebrities>. Am început filmările pentru emisiune, așa că trebuie să vă mărturisesc că de abia aștept să le vedeți evoluând pe podium pe cele nouă concurente. De abia aștept reîntâlnirea cu telespectatorii, cel de-al șaselea sezon va fi unul la superlativ; concurentele sunt mai pregătite ca niciodată, iar pretențiile juraților sunt cu atât mai mari cu cât aceste tinere au deja exercițiul notorietății și al televiziunii”, spune Ilinca Vandici.

ilinca_vandici_maldive.jpg

ilinca vandici in costum de baie
Ilinca și-a încărcat bateriile pentru noul sezon "Bravo, ai stil!" tocmai în Maldive
Foto: arhivă personală

 

Telespectatorii vor avea un cuvânt important de spus în evoluția în concurs a concurentelor, pentru că aceștia își vor putea susține favorita prin intermediul votului exprimat prin SMS. În timpul Galelor se vor face eliminările, în urma voturilor. Mai multe informații referitoare la mecanismul de votare vor fi furnizate în cadrul edițiilor televizate “Bravo, ai stil! Celebrities” de prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici.  

 
 
Loading...