Dovadă mare de omenie, din partea soților Brigitte (43 de ani) și Florin Pastramă(45 de ani). Miercuri, de Buna Vestire, în zona Fundeni, acolo unde dețin o șaormerie, ei au găsit pe stradă un bătrân în vârstă de 78 de ani, nemâncat și tremurând de frig. Bruneta și soțul ei nu au stat pe gânduri și l-au ajutat pe nea Petrică.


“Ieri seară (n.r- miercuri), am zărit prin geam un bătrânel sprijinit într-un baston, ce ducea în brațe o pătură roșie și o punguță albă. M-am uitat atent, deoarece știam că, conform noului decret, persoanele peste 65 de ani nu au voie să iasă din casă după ora 13.00. Bătea la ușile magazinelor, care încă nu și-au suspendat activitatea, dar nimeni nu-l băga în seamă. Cu lacrimi în ochi, mi-a spus că îi este frig și vrea doar să-și odihnească puțin picioarele într-un loc. Apoi a spus că nepoata lui l-a bătut și l-a scos din casă”, a scris Brigitte pe Facebook. 

Florin și soacra ei i-au sărit în ajutor: “Soacra i-a încălzit mâncare și i-a pus o pernă și lenjerie, o geacă groasă, i-am pus o salteluță, scaune, un calorifer. Mâine aduc un radio. Nu este apă acolo, dar cred că e mai mult decât sub cerul liber”, a mai adăugat ea.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: