În ultimul timp, au apărut zvonuri că Brigitte și Florin Pastramă vor divorța, dar iată că cei doi au avut de dat o veste bună: familia lor s-ar putea mări în cel mai scurt timp. Bruneta a fost mai rezervată în declarații, având în vedere că anul trecut a pierdut o sarcină, dar soțul ei a fost extrem de entuziasmat să facă publică această noutate.


Florin a făcut marele anunț în emisiunea "La Măruță": "În cel mai scurt timp, cu ajutorul lui Dumnezeu, s-ar putea să fim trei, nu am stat degeaba o lună și jumătate. Eu îmi doresc să fie băiat. Vă invit la botez".

Brigitte a pierdut o sarcină anul trecut

Emoționată, Brigitte a declarat că nu a vrut să se știe, deoarece în trecut a mai pierdut o sarcină. Însă a ținut să-i asigure pe toți că se află în cel mai fericit moment al relației cu Florin Pastramă: "Perioada de autoizolare ne-a apropiat foarte tare. Vreau să opresc goana mea după bani. Eu simt că Florin mă iubește din tot sufletul și asta este cel mai important."

Ea are un băiat, Robert (19 ani), din căsnicia cu afaceristul Octavian Sfăt, și o fiică, Sarah, în vârstă de 14 ani, din relația cu Ovidiu Torj.  Brigitte s-a bucurat enorm când medicii au anunţat-o, anul trecut, că e însărcinată, însă fericirea ei a fost de scurtă durată. De data aceasta este mai optimistă, dar și mai rezervată în a-și exprima bucuria.

Brigitte și Florin Pastramă își vând shaormeria

brigitte_shaormerie.jpg

shormerie brigitte
Au pus anunţ pe Internet

Brigitte şi Florin Pastramă au scos la vânzare shaormeria situată în zona Fundeni. Cer 57.000 de euro pe ea. “Vând afacere la cheie cu vad format, cu toate dotările la standarde superioare, două aparate shaorma, cuptor pizza, malaxor 30 l, două friteuze gaz, aragaz, linie 10 GN salate, 3 frigidere gaz 2020, linie producţie inox, grătar trifazic, congelator vertical, maşină cafea fise, sistem de gestiune cu tuch, sistem de monitorizare video şi alarmă. Spaţiul are contract de închiriere 10 ani/900€/lună”, sună anunţul postat de Brigitte pe site-ul OLX. Iată că, la nici patru luni de la deschidere, soţii Pastramă au decis să renunţe la business pentru a petrece mai mult timp împreună, după cum bruneta a mărturisit în emisiunea lui Cătălin Măruță.

 
 
Loading...