Brigitte și Florin Pastramă au pasit tot la braț și în noul an și sunt mai îndrăgostiți ca niciodată! Cei doi tocmai s-au întors dintr-o vacanță petrecută în Bali, acolo unde dragostea lor a devenit și mai puternică.


Soții Pastramă vor să închidă gura cârcotașilor care au acuzat la începutul relației lor ca Florin ar sta cu fosta soție a lui Ilie Nastase pentru imagine și bani. "Asta e o prostie! Pai eu am fost prima care a pierdut bani din asta. Noi suntem îndrăgostiți. Eu îmi trăiesc viața ca și când ar fi ultima clipă. Nu aș face compromisuri în dragoste. Eu am trecut pe lângă moarte de două ori, atunci când am avut trei tumori la sân și a doua oaă când am avut embolie pulmonară. Nu vreau să pierd timpul”, a ripostat Brigitte.

Brigitte și Florin s-au mutat recent într-o vilă de lux și se răsfață prin vacanțe exotice. Brigitte a vrut să vândă atât apartamentul de lux de la Mamaia, primit de la Năstase, dar și casa de la Timișoara."Nu am vândut. M-am răzgândit! Aș fi obținut prea puțini bani și aș fi ieșit în pierdere. Le mai țin”, a mai spus Brighi.

img_5974.jpg

brigitte si florin pastrama
Brigitte și Florin Pastramă o țin numai în vacanțe
foto: arhivă personală

 


Florin Pastramă: ”Vreau un băiat de la Brigitte!”
Brigitte și Florin Pastramă își doresc foarte mult ca anul acesta să le aducă un copil, rod al iubirii lor. ”Eu vreau un băiat. Acum, dacă o vrea Dumnezeu să ne binecuvânteze, vom vedea”, a spus Pastramă.
 

Loading...