Brigitte și Ilie Năstase au apărut împreună într-o emisiune televizată pentru prima oară după recentele certuri și amenințări cu divorțul.


Cei dor par a se fi împăcat, însă lucrurile între ei nu sunt tocmai roz. Chiar dacă Ilie era de față, Brigitte și-a făcut curaj să povestească o întâmplare mai puțin fericită din viața de cuplu. Cei doi se aflau în vacanță în Sardinia, când fostul tenismen a făcut o criză de nervi.

„Am fost în Sardinia, și atât de tare ne-am enervat încât el mi-a spus că a vrut să mă omoare, dar nu știe ce să facă cu cadavrul”, a relatat Brigitte, în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro Tv. Nepăsător și indiferent la cele povestite de soția lui, Ilie a răspuns: „Eram beat”.

Pe tot parcursul emisunii, el a adoptat o atitudine zeflemistă față de brunetă, care nu reușea cu niciun chip să îl facă pe Ilie să-i asculte nemulțumirile. În plus, bruneta a povestit că deși nu sunt despărțiți, ei doi nu mai dorm în același pat, și chiar nici în aceeași casă.

„Suntem soț și soție în momentul de față și suntem separați. Eu nu dorm cu el seara pentru că eu locuiesc în altă parte. El mi-a spus că atât îmi trebuie, să bag eu divorțul și o să mă țină cinci ani în proces. Eu mi-am dorit lucrul ăsta, dar el a spus că nu o să îmi dea divorțul decât în cinci ani”, a mai spus vedeta.

Loading...