Brigitte și Florin Pastramă se ceartă și în luna de miere! Florin Pastramă a fost apostrofat de soția lui, Brigitte, după ce și-a lipit degetele de paharul cu alcool. Florin Pastramă a apucat să soarbă de două ori din el și apoi s-a trezit cu o ceartă furtunoasă. Pastramă a fost la un milimetru să își ia o palmă pe după ceafă de la Brigitte.


Brigitte l-a altoit pe Ilie Năstase în plină stradă, iar Anamaria Prodan pe Dan Alexa într-o recepție de hotel. Și nu au fost delicate deloc, au dat ca la Local Kombat.

Pe punctul de a o încasa s-a aflat și Florin Pastramă, culmea, chiar în luna de miere! Brigitte și Pastramă se află la Saint Tropez și își petrec cele mai frumoase zile de după nuntă. Nu la vreun hotel de cinci stele, ci chiar pe moșia viitorului cumnat. Alex este iubitul Cristinei Szeifert, sora lui Brigitte, și deține acolo o casă superbă cu o piscină imensă, îngrijită de servitori.

brigitte-florin-pastrama.jpg

brigitte pastrama
foto: Florin Șuler

 

Brigitte către Florin Pastramă: «Vezi că te trimit acasă!»

Revederea a fost de bun augur, toată lumea s-a simțit bine, iar Pastramă a simțit nevoia să ciocnească un pahar de șampanie cu viitorul cumnățel. Doar că Brigitte a fost pe fază și l-a apostrofat să lase paharul, pentru că trebuia să conducă mașina. „Lasă paharul pentru că tu mai și conduci! Lasă paharul ăla, mă! Bă, ce ai băut, nu mai conduci, nu ai voie, nu ți-e rușine?! Ai zis cumva că sunt bolnavă?! Vezi că te trimit acasă!”, l-a certat Brigi pe Pastramă. Florin Pastramă nu a îndrăznit să îi răspundă, ba, din contră, a tăcut mâlc de frică să nu își ia vreo palmă de la Brigitte.

Citește și:

Adevăratul motiv pentru care Pastramă s-a căsătorit cu Brigitte: „Am aflat cu 30 de ore înainte! Am avut o ceartă mare“

Sora lui Brigitte se iubeşte cu un milionar! Iată cine este bărbatul care o plimbă în cele mai exclusiviste destinaţii

 
 
Loading...