Peste câteva zile, Brigitte Năstase urmează să plece în cea mai izolată zonă din munţii României, după ce a fost cooptată în proiectul de la Pro TV, “Ferma”. Totuşi, fosta nevastă a lui Ilie Năstase face acest pas cu multă durere în suflet, întrucât îşi lasă mama cu probleme mari de sănătate.


Anul 2018 a fost unul destul de controversat pentru Brigitte. A bifat divorţul de fostul tenisman Ilie Năstase după cinci ani de căsnicie, a înşelat şi a fost înşelată, însă iată că după toate aceste probleme care i-au adus suferinţă în suflet, încheie anul cu o reuşită care îi aduce satisfacţie în plan profesional. După cum Click! a anunţat săptămâna trecută, bruneta a bătut palma cu PRO TV pentru cel mai de succes proiect, şi anume “Ferma”, care va fi prezentat de către Mihaela Rădulescu. La data de 4 ianuarie, Brigitte Năstase alături de alţi 17 concurenţi urmează să plece din Bucureşti într-o zona izolată din munţii României, unde va trece la munca de jos şi va încerca să reziste cât mai mult în concurs.


Este pe ultima sută de metri cu pregătirile şi aşteaptă cu nerăbdare să plece. O face însă cu sufletul pe jumătate gol. Nu neapărat pentru cei doi copii ai săi, Sara şi Robert, ci pentru mama ei care, din păcate, se luptă cu probleme de sănătate destul de delicate. Sanda Szeifert are complicaţii la inimă, iar în primăvara acestui an, după ce fiicele ei, Brigitte şi Cristina, au dus-o pe la cei mai buni medici din Italia, a primit un diagnostic grav. În urma unor investigaţii amănunţite, femeia a aflat că are două tumori în organism.

De atunci, Brigitte a tot făcut naveta Bucureşti - Timişoara, oraşul natal, pentru a-i fi mai aproape. “Mama nu se simte prea bine. A avut o perioadă dificilă din punctul de vedere al sănătăţii, dar nu vreau să vorbesc mai mult despre asta pentru că o afectează”, spunea în luna martie Brigitte. Situaţia e cu atât mai tristă cu cât în urmă cu doi ani, bruneta şi-a pierdut tatăl. Emeric Ioan Szeifert a murit la 64 de ani din cauza unui infarct miocardic. Acum, Sanda a rămas la Timişoara alături de cele două surori ale lui Brigitte, Cristina şi Gabriela. Cum până la marea despărţire de familie au mai rămas câteva zile, se pare că Brigitte îşi va petrece Anul Nou la Timişoara, alături de mama ei.

Cu cine se va confrunta la «Ferma»

 

18 concurenţi de profesii şi medii sociale diferite au acceptat provocarea “Fermei” în 2019 şi vor avea parte de aventura vieţii lor. Aceştia sunt: Ame Călin, Brigitte Năstase, Carmen Negoiţă, Claudia Pavel, Diana Belbiţă, Geanina Ilieş, Ioana Filimon, Otilia, Otniela Sandu, Cătălin Moroşanu, Emil Rengle, Florin Pastramă, Jorge, Kamara, Marius Crăciun, Silviu Ţolu, Remus Boroiu şi Vali Bărbulescu.  Potrivit PRO TV, acest sezon va intensifica experienţa concurenţilor prin intermediul surprizelor, al probelor fizice mult mai intense şi al provocărilor cu care se vor confrunta! Lacrimi, râsete şi tot felul de greutăţi îi vor surprinde pe cei care au curajul să aspire la premiu. Reality show-ul va fi filmat în munţii din România, pe parcursul iernii şi nu numai. Chiar dacă a avut nenumărate apariţii tv, pentru Brigitte, acesta este primul proiect important şi primul concurs televizat la care participă.

Viaţa Brigittei i-a afectat sănătatea mamei

2-3-bd-5.-2col-parinti_brigitte.jpg

La nunta din 2013 au participat ambii părinţi ai Brigittei

 

Viaţa amoroasă a lui Brigitte bate orice scenariu de film. Bruneta a fost căsătorită de trei ori. Prima dată cu afaceristul timișorean Octavian Sfăt, cu care are un băiat de 17 ani, pe nume Robert. Afaceristul a decedat în anul 2002. În 2006, Brigitte s-a căsătorit cu Ovidiu Torj, iar căsnicia a ținut 4 ani. Cei doi au împreună o fetiță de 12 ani pe nume Sara. În 2010 a divorţat, iar în același an l-a cunoscut pe Ilie Năstase. S-au iubit ca în filme, iar în primăvara lui 2013 s-au căsătorit. Anul acesta însă şi-au spus adio.

Bruneta a intentat divorțul chiar de ziua ei, pe 7 februarie, iar în septembrie s-a pronunțat la judecătoria Sectorului 1. Acest ultim an agitat din viaţa Brigittei au afectat-o şi pe mama acesteia. Supărările, dar şi pierderea soţului i-au înrăutățit situația doamnei Szeifert. Celebra sa fiică chiar a recunoscut acest lucru într-un interviu mai vechi. “Am acasă o mamă bolnavă de inimă care, văzând știrile cu supozițiile vehiculate, și-a înrăutăţit starea sa de sănătate. Până unde și cât să mai suport??????”.

 

 
 
Loading...