Brigitte Sfăt este una dintre clientele fidele ale medicilor esteticieni! Prezentă joi seara (7 decembrie) la aniversarea a zece ani de activitate a revistei “Luxury”, soția lui Ilie Năstase ne-a vorbit despre cele mai recente intervenții estetice pe care şi le-a făcut la o clinică din Turcia.


Îmbrăcată sexy, într-o rochiță de culoare neagră, bruneta a atras toate privirile la evenimentul monden din bucuricul Capitalei. Însă pentru a se menține mereu în formă, Brigitte scoate bani grei din buzunar. Merge şi la sală, este atentă şi la dietă, dar parcă tot medicii esteticieni sunt pe gustul ei. Am întrebat-o la ce intervenţii a mai apelat în ultima perioadă, mai ales că săptămâna trecută a bifat o vizită la clinica ei preferată din Istanbul.

“Nu mi-am făcut o intervenție la față, mi-am făcut o injecţie în scalp, pentru îndesirea părului. Plus că mi-am mai făcut și un tratament mai agresiv, cu anestezie totală, de întinerire și de revigorare a pielii feței, dar și a gâtului. Vreau să îți spun că acesta este un tratament foarte nou, nu se poate face decât cu anestezie totală, dar am văzut la vedetele de la Hollywood că are efecte extraordinare. Toată intervenția asta a durat două ore și ceva, iar cheltuiala este la nivelul miilor de euro”, ne-a spus Brigitte. Soția lui Ilie Năstase ne-a mărturisit și ce cadou frumos a primit de la Moș Nicolae: “Mi-am cumpărat niște blănuri. Însă chiar dacă este sau nu sărbătoare, eu primesc din două în două zile cadouri, pentru că mi le fac singură. Dar  am și un soț care îmi satisface orice dorinţă. Pentru mine fiecare zi este specială”.

brigitte_fund_bombat.jpg

brigitte fund bombat
Brigitte și-a bombat fundul în Turcia

Brigitte Năstase este “tunată” din cap până în picioare. Numai la buze are 19 tăieturi, pentru că în 2014 a decis să-şi scoată substanţa cu risc cancerigen, bioalcamidă, injectată pe când avea 25 de ani. Apoi, Brigitte a fost nevoită să-şi facă şi o reconstrucţie musculară la nivelul feţei. Mai are implant de sprâncene, implanturi mamare, o rinoplastie, iar în mai 2017 şi-a mărit şi posteriorul, tot în Turcia.

 

Loading...