După scenele de amor care au avut loc în reality-show-ul „Ferma”, de la PRO TV, Corneliu Oană (35 de ani) nu a mai așteptat să aibă o discuție față în față cu cu Brigitte Năstase (42 de ani), ci și-a luat toate lucrurile și a plecat definitiv din casa ei. Copiii lui Brigitte, rămași în grija lui, au fost lăsați doar cu bona filipineză.


Corneliu Oană a rămas perplex când a văzut primele scene în care logodnica lui se sărută și se pipăie la „Ferma” cu Florin Pastramă (26 de ani). Iată că deși erau logodiți și urma să aibă loc o nuntă, Brigitte a uitat de toate aceste planuri și și-a înșelat iubitul fără nicio reţinere și fără să îi pese că o privesc milioane de oameni care o vor judeca pentru gestul ei.

pastrama_brigitte.jpg

Florin Pastramă şi Brigitte, la „Ferma“

Brigitte a lăsat lecturile din Biblie pentru masajele lui Florin

Mai mult, fosta nevastă a lui Ilie Năstase (72 de ani) a uitat de religie, a lăsat Biblia din care citea seară de seară, și în locul acestei lecturi a ales masajele lui Florin Pastramă. De aici până la primele sărutări și atingeri intime a fost doar un mic pas, iar asocierea dintre Brigitte și Pastramă a stârnit amuzament în rândul concurenților din „Ferma”. Doar Corneliu Oană nu a râs de aceste scene!

b410-11-v-77.jpg

Atmosfera dintre Brigitte şi Florin se încinge rău în dormitor

Corneliu Oană a decis să plece înaintea discuției finale cu Brigitte

Logodnicul vedetei nu a mai așteptat ca Brigitte să iasă din emsiune și să aibă o discuție, ci a luat decizia de a se despărți de ea definitiv. Tânărul, care în această perioadă s-a ocupat de Robert (18 ani) și de Sara (10 ani), copiii vedetei, și-a împachetat lucrurile și a plecat din vila din Pipera în care se mutase înaintea sărbătorilor de iarnă.

La început a crezut că idila lui Brigitte e scenariu

„Corneliu nici nu vrea să mai audă de ea. Nu a crezut că Brigitte poate fi în stare de așa ceva. Avea încrederea în ea, dar iată că s-a înșelat amarnic. El și-a făcut bagajul și a plecat de acolo încă de săptămâna trecută, după ce a văzut prima scenă incriminatoare. Inițial a crezut că e regie și a mai așteptat înainte să ia decizia definitivă. Dar apoi s-a convins că vede purul adevăr și a plecat fără să se uite în urmă. În momentul de față, copiii se află în grija bonei filipineze, iar Corneliu mai merge pe la magazinul din mall”, au spus, pentru click.ro, surse din preajma lui Corneliu.

 

Citeşte şi:

Iubitul lui Brigitte și-a luat în serios rolul de tată vitreg. Uite cum o răsfaţă pe Sara!

Iubitul lui Brigitte Năstase o aşteaptă să facă nunta: «Vrem o familie şi un copil»

 
 
Loading...