Iarna de o zi le-a făcut pe vedete să îşi ducă de urgenţă maşinile la vulcanizare. Printre ele s-a numărat şi Brigitte Năstase. Speriată de cozile kilometrice, bruneta a preferat să plătească un bărbat care să se ocupe de această treabă.


Fosta nevastă a lui Ilie Năstase conduce o maşină de lux: un Porsche Cayenne, în valoare de 80.000 de euro. Iarna timpurie a speriat-o pe celebra brunetă, aşa că asemenea milioanelor de români, la primii fulgi de zăpadă a dat fuguţa la cea mai apropiată vulcanizare auto. Însă aglomeraţia şi cozile kilometrice au întors-o din drum pe Brigitte, care a fost nevoită să recurgă la o schemă inteligentă.

b27-actu-2-2col.jpg

Angajatul s-a asigurat că vechile cauciucuri sunt puse în saci, apoi a plătit din plicul dat de Brigitte
Foto: BLITZ

Aşadar, a apelat la un bărbat ca să se ocupe de toată treaba, apoi i-a dat un plic ce conţinea contravalosrea celor patru cauciucuri schimbate şi un mic ”ciubuc”.

În timp ce focoasa brunetă stătea la căldurică alături de iubiţelul tinerel, angajatul executa poruncile ca la carte, cu mare fineţe.

b37-actu-3-2col.jpg

Angajatul s-a asigurat că vechile cauciucuri sunt puse în saci, apoi a plătit din plicul dat de Brigitte
Foto: BLITZ

Fotoreporterii Click! l-au surprins pe bunul samaritean la o vulcanizare aflată în zona Pipera, mai precis la vreo 2 kilometri de viloiul doamnei Năstase. Bărbatul a fost extrem de blând cu maşinuţa de lux, a condus-o cu 30 kilometri pe oră, ca nu cumva să facă vreo daună şi să fie bun de plată.

Apoi a verificat plicul, a numărat minuţios banii, a achitat şi a plecat spre casa lui Brigitte.

Flash vremea

Abia joi vom vedea din nou soarele, dar va fi frig în continuare. Până pe 24 noiembrie vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit, cu maxime cuprinse în medie între 1 şi 4 grade, iar vineri spre sâmbătă noapte, în centrul ţării, temperaturile vor coborî la -10 grade.


Se vor semnala precipitaţii slabe cantitativ până pe 21 noiembrie, apoi între 25 noiembrie şi 2 decembrie. Cel mai cald va fi în Dobrogea, unde vor fi în jur de 10 grade, dar temperaturile se vor prăbuşi la zero grade pe 23 noiembrie. În Capitală, în următoarele zile va fi vreme închisă şi rece. Miercuri şi joi, sunt posibile precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare şi există riscul apariţiei poleiului.
Loading...