Brigitte şi Florin Pastramă au o pasiune comună pentru vacanţe. De când au devenit un cuplu au petrecut două concedii în străinătate, iar acum se pregătesc pentru cel de-al treilea. Vor merge în Bali de Revelion, fără copii, dar speră să se întoarcă trei. Şi Cristi Borcea şi Valentina Pelinel au ”fugit” din ţară, într-o vacanţă de detoxifiere, lăsându-şi copiii cu bonele.


Dubai şi Turcia sunt două destinaţii în care Brigitte (43 de ani) şi Pastramă (40 de ani) s-au distrat la maximum. Le place să colinde şi să se relaxeze împreună, la căldură, iar acum îşi fac bagajele pentru cea mai exotică şi mai scumpă dintre toate.

Este vorba despre Bali pentru care şi-au achiziţionat biletele încă din vară, fiind nerăbdători să exploreze acest ţinut de vis. Brigitte vrea să se bucure de plajă şi de masajul balinez, mai ales că a avut o perioadă extrem de obositoare din cauza unor achiziţii imobiliare, dar şi a unor spaţii pe care le-au renovat, pentru închiriere sau chiar pentru a le transforma în afaceri proprii. Două săptămâni vor petrece regeşte în cea mai populară insulă din Indonezia - Bali.

b112-13-88.jpg

Brigitte şi Florin au o mare pasiune pentru călătorii

”Abia aştept să plecăm. De pe 26 decembrie până pe 5 ianuarie vom sta acolo. Pe Sarah o las la bunici, iar Robert e deja mare, va sta cu prietenii lui. Aşadar, Revelionul ne va prinde la soare. După atâta muncă plecăm şi noi la răsfăţ. Am luat biletele din timp, de astă vară din iulie, e prima noastră vacanţă în Bali, nici eu, nici Florin nu am mai fost, aşa că sunt super nerăbdătoare.  Vreau să le cunoc cultura pentru că am auzit foarte multe despre ea, vreau să fac masaj balinez pentru că e cel mari tare de pe planetă şi vreau să fac plajă. Am fost foarte stresaţi în ultimul timp cu businessurile şi avem nevoie de această vacanţă”, a spus Brigitte pentru Click!

Chiar dacă a spus că nu îşi mai doreşte copii după ce a avut mai multe încercări eşuate, iată că a revenit acum la gânduri mai bune. 

”Sper să ne întoarcem trei. Cine ştie ce ne rezervă noul an”, a conchis aceasta zâmbind.

b212-13-5.jpg

În vară s-au distrat câteva zile în Dubai

Tot fără copii a plecat şi un alt celebru cuplu de la noi. Este vorba despre Cristi Borcea (49 de ani) şi Valentina Pelinel (39 de ani), care au ”fugit” din ţară pentru a se bucura de  prima lor vacanţă romantică, după ce fostul finanţator al Dinamo a fost eliberat din penitenciarul Rahova.

b312-13-6.jpg

În vară s-au distrat câteva zile în Dubai

Pe micuţul Milan (3 ani) şi gemenele Indira Maria şi Rania Maria (9 luni) i-au lăsat în grija arsenalului de bone, iar ei au plecat să se destreseze la un centru de detoxifiere, se pare în Budapesta, acolo unde locuiesc naşii lor, Irina şi Marius Vizer. Ei nu intenţionează să petreacă atât de mult departe de casă, pentru că au copii mici. 

Dan Negru, distracţie în Egipt, după filmările de Anul Nou

Dan Negru (48 de ani) a înregistrat, doar într-o lună, trei Revelioane, unul pentru Antena 1, și alte două pentru Prime TV, post de televiziune din Republica Moldova, așa că, după filmări, Dan a intrat într-un binemeritat concediu. 

negru112-13-dan.jpg

A filmat trei zile pentru ”Revelionul Starurilor”

Împreună cu soția lui, Codruţa, şi cu micuții lor, Dara şi Bogdan, el se odihnește într-o staţiune din Egipt. 

Click! a intrat în posesia primei fotografii cu vedeta Antenei 1 şi cu frumoasa lui familie. În curând, Dan va reveni pe micile ecrane, cu emisiunea de succes „Next Star”, concurs muzical pentru cei mici. 

negru-212-13-negru.jpg

Alături de soție și de copii

În vacanță, cei patru au stat la plajă, bucurându-se de o vreme superbă (n.r. - s-au înregistrat temperaturi de peste 30 de grade Celsius). 

Dan le-a spus apropiaților că, în Noaptea dintre Ani, va sta la gura sobei, în fața televizorului, pentru a urmări emisiunea ”Revelionul Starurilor”, unde a reunit peste 100 de vedete.

 
 
Loading...