Pandemia de coronavirus le-a afectat afacerea soţilor Brigitte şi Florin Pastramă. Ei au decis să vândă shaormeria din zona Fundeni, cu 57.000 de euro. Fotoreporterii Click! i-au surprins în timp ce o pregăteau pentru a “preda ştafeta”.


Shaorma şi pleşcăviţă a la Brigitte vor fi istorie! După ce şi-a scos la închiriere apartamentul din Mamaia, acum Brigitte şi Florin Pastramă au scos la vânzare şi shaormeria situată în zona Fundeni. Cer 57.000 de euro pe ea. “Vând afacere la cheie cu vad format, cu toate dotările la standarde superioare, două aparate shaorma, cuptor pizza, malaxor 30 l, două friteuze gaz, aragaz, linie 10 GN salate, 3 frigidere gaz 2020, linie producţie inox, grătar trifazic, congelator vertical, maşină cafea fise, sistem de gestiune cu tuch, sistem de monitorizare video şi alarmă. Spaţiul are contract de închiriere 10 ani/900€/lună”, sună anunţul postat de Brigitte pe site-ul OLX. Iată că, la nici patru luni de la deschidere, soţii Pastramă au decis să renunţe la business, după ce pandemia a cam făcut ravagii la capitolul finanţe, printre toţi antreprenorii din acest domeniu.

11.jpg

Au pus anunţ pe Internet

Zilele trecute, Brigitte şi Florin au fost surprinşi în timp ce se alimentau cu covrigi de la o simigerie aflată în apropierea locului de joacă deţinut de brunetă, în zona Aurel Vlaicu. Fotoreporterii Click! i-au găsit însă și la shaormerie, în plină acţiune. Însă nu pregăteau carnea pentru pleşcăviţă şi nici nu aranjau puii pentru rotisoare! Echipaţi cu haine sport, cei doi soţi făceau ultimele aranjamente pentru a preda ştafeta vreunui posibil doritor al unui astfel de business.

13.jpg

Florin a cumpărat covrigi pentru soţie

Investiţia a fost mare, aşa că fosta soţie a lui Ilie Năstase speră să îşi recupereze cât de cât din bani. Brigitte a muncit enorm în această shaormerie, de dimineaţă până seara, alături de angajaţi, însă toate eforturile ei par să fi fost în zadar. Ea îşi postează pe conturile sociale fotografii din casă, unde se relaxează, şi a menţionat că profită de timpul liber pentru a-şi încărca bateriile, având în vedere că a muncit enorm încă de la 18 ani. Brigitte şi Florin formează un cuplu fericit. S-au cunoscut anul trecut, la emisiunea ”Ferma”  (PRO TV), iar la câteva luni distanţă şi-au şi oficializat relaţia.

 Citește și:

Ferma 2019. Cine e Florin Pastramă, concurentul care le face avansuri frumuseţilor din show

EXCLUSIV Șaorma cu de toate. Brigitte și Florin Pastramă s-au încins la șaormerie. Atingeri senzuale lângă rotisor

 

 
 
Loading...