Ediţia de miercuri seară a emisiunii „Ferma“ a venit cu imagini care au confirmat ceea ce publicul deja bănuia: Brigitte şi Pastramă încearcă să aibă o relaţie, singurul impediment în calea fericirii lor fiind camerele de filmat.


Show-ul din această săptămână a început fix la fel cum s-a terminat săptămâna trecută: cu Brigitte şi Pastramă împreună în acelaşi pat, cu plapuma trasă peste ei, pentru ca restul concurenţilor să nu vadă ce se întâmplă între ei.

Însă, oricât au vrut să ascundă scenele care erau interzise minorilor, cei doi nu au putut şi au dat frâu liber pasiunii. Cei doi s-au culcat în acelaşi pat, iar tot ce s-a întâmplat între ei a fost cenzurat de Pro TV. „Nu era foarte frig în casă, dar au pus două pături peste ei şi apoi am văzut tot felul de mişcări şi pipăieli. Acum nu ştiu ce se întâmpla acolo, erau mişcări simulate, erau zgomote, erau multe chestii interesante“, a spus Remus, care a fost completat de Diana Belbiţă: „Nu ştiu de ce, dar de afară pare «Ferma Iubirii»“.

Apoi, Florin Pastramă a încercat să facă lumină în acest caz: „Brigitte, şapte ore? E nebună! Eu sunt Florin Pastramă, am fumat multe ca ea. A dormit la mine în braţe. A simţit nevoie de cineva puternic lângă ea şi i-a oferit… Dacă am sufletul bun, nu puteam să refuz. I-am oferit din energia mea pozitivă. Sincer să fiu, mi-a plăcut. De ce să nu? E o femeie frumoasă, o femeie puternică. Bineînţeles, a dormit lângă 52. A pus capul pe el. Normal, a fost plăcere pentru ea să doarmă alături de mine“.

Iată imaginile şi ce a spus Brigitte despre aventură

 
 
Loading...