Un copil face spectacol la "Chefi la cuţite". Deşi are doar patru ani, băieţelul va găti o prăjitură pentru juraţi, participarea lui fiind o premieră în show-ul culinar.


Radu Fulga este talentat și plin de imaginație, iar pasiunea pentru bucătărie și-a descoperit-o cu ajutorul părinților săi. Tocmai de aceea, băiatul va fi însoțit de mama sa, care se va asigura că rafturile înalte din bucătăria “Chefi la cuțite” nu îi vor da bătăi de cap juniorului. Pentru că este mai mic decât bancul de lucru, masa lui de gătit va fi amenajată special pe înălţimea lui.

radu_si_mama.jpg

radu fulga chefi la cutite
Radu are 4 ani şi este pasionat de gătit datorită părinţilor săi
Foto: Antena 1

Singura problemă a copilului este că „are mânuțele prea mici” pentru a putea separa albușul de gălbenuș ca un adevărat profesionist, însă asta nu pare să-l descurajeze. Ca într-o joacă, Radu Fulga va găti sub admirația celorlalți bucătari, ba chiar va gusta și din preparat pentru a se asigura că le prezintă chefilor un desert irezistibil. Ca orice copil, este înnebunit după dulciuri, însă rețeta sa de tiramisu va include și un ingredient special, ce va fi dezvăluit în ediţiile de luni (14 mai) și marți (15 mai), la “Chefi la cuțite”.

Până în acest moment, experiența de viață a concurenților s-a transpus în rețetele prezentate specialiștilor din spatele mesei de jurizare, însă la doar 4 ani și jumătate Radu Fulga se poate lăuda doar cu o curiozitate care a prins contur datorită părinților. Micuțul recunoaște că gătește foarte des alături de tatăl său și a învățat să își pregătească singur omletă la micul dejun.

 
 
Loading...