Bursucu și viitoarea sa soție au ales să nu locuiască împreună. El locuiește în Capitală, iar ea se află în Constanță, deși formează un cuplu de șase ani. El s-a îndrăgostit imediat de femeia care peste câțiva ani i-a oferit și un copil.


Deși a mai avut câteva relații înainte, el crede că actuala lui parteneră este aleasa. El a povestit cum a întâlnit-o pe Andreea, iubita lui. 

Ce spune Bursucu despre iubita lui

Co-prezentatorul tv de la Teo Show a mărturisit că Andreea este femeia care i-a schimbat total viața. El a dezvăluit faptul că ea locuiește în Constanța, iar el ăn Capitală. Fiecare dintre cei doi are propriul său job. 

„Ea mi-a schimbat viaţa, neaşteptat, pentru că eu nu credeam. Noi ne-am cunoscut vara, era frumos, a trecut vara, am ajuns acasă, nu a fost bine fără ea când am ajuns la Bucureşti. Apoi am bătut drumul la Constanţa. Am zis ce e cu mine? Şi m-am îndrăgostit. Şi acum e la distanţă. Ea e la Constanţa şi eu la Bucureşti. Vara e bine, că mă mut vara la mare, cu ea. Stăm împreună şi aici şi acolo. Suntem la casa noastră, avem două. Una la Bucureşti, una la Constanţa. Totul e împreună. Fiecare are job în oraşul în care s-a născut. Eu aici, şi ea are job-ul ei acolo. N-am avut niciodată chestia asta, să nu te întâlneşti cu oamenii, să nu te duci la sală. Totuşi gelozia există, dar să nu fi absurd”, a povestit Bursucu pentru viva.ro.

Bursucu a devenit tătic de fată

Bursucu a primt vestea că Andreea a născut într-un mod inedit, ba mai mult de atât, drumul până la Cosntanța la momentul respectiv a fost parcă rupt din filme.

„La un moment dat am primit un telefon și mi s-a spus: «Iubire, cred că...». A fost un accident pe Autostrada Soarelui, s-a răsturnat o cisternă și autostrada a fost inchisa. Se mergea bara la bara. Cum eu merg regulamentar, am pus masina pe avarii si nici eu nu stiu cum am ajuns la Constanta. La ora 05 fara 10 am ajuns la spital, la 05 si 10 s-a nascut. A luat nota 10 la nastere. Nu stiu cu cine seamana ca ta-su nu e asa de destept. Am plans si cel mai greu moment a fost cand am vazut-o efectiv (n.r.- pe fetita lui). Momentul in care am vazut-o a fost cand am deschis usa si am zis: <Ce copil dragut!>. Am vazut numele iubitei mele si am zis: «Hopa, inseamna ca e al meu». Am simtit ca mi se face rau. Mi-a zis doamna asistenta: «Alo, domnul Bursucu, nu ni se face rau aici, mergeti inspre rezerva ca vine si copilul acolo». (...) Vreau sa ii spun numele complet: Anays Maria.(...) Andreea (n.r.- iubita lui) se simte bine, a nascut foarte repede, a nascut natural, ne-a ajutat si domnul doctor foarte tare. Travaliul a fost de o ora, adica nu a fost atat de chinuitor. Eu in timp ce ea era in travaliu aveam si eu un travaliu cu traficul: «Dati-va la o parte!». Speram ca sâmbătă sa plecam acasa si nu uitati ca in familia Kanal D a venit un nou membru: Bursucita", a povestit Bursucu la Teo Show.

bursucu-copil-andreea-iubita.png

Bursucu a devenit tată de fată

 

 

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: