Cabral şi Andreea Ibacka formează un cuplu atipic: el măsoară doi metri şi are pielea ciocolatie, iar ea are doar 1, 65 m şi este albă ca brânza. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare şi, susţin ei, a fost dragoste la prima vedere. A urmat o nuntă ca în poveşti, căsnicia lor fiind plină de adrenalină, căci îi găseşti ba în vacanţe cu rulota, ba pe motociclete.


Povestea de dragoste dintre Cabral (39 de ani) şi Andreea Pătraşcu (32 de ani) a debutat în 2007, la filmările pentru telenovela “Inimă de ţigan”. 

Prezentatorul de la Acasă TV mai fusese căsătorit cu Luana Ibacka, cu care are o fiică, Inoke (15 ani). Deşi nu a jucat prea multe secvenţe alături de Andreea, ei au început să îşi arunce ocheade şi să-şi zâmbeaască cu subînţeles, la repetiţiile cu toţi artiştii. 

„Cabral s-a îndrăgostit ca un adolescent şi era fermecat de ea. Nu mai avea ochi pentru altcineva”, ne-au povestit la acea vreme surse de pe platourile de filmare. 

Iar el ne-a confirmat, cu umoru-i caracteristic, marţi seară, la avanpremiera filmului “The Hitsman Bodyguard: Care pe care”: „M-a lovit fix în moalele capului. Eram un băiat care avea control asupra vieţii lui, ştia bine ce-şi doreşte şi  preţuia viaţa lui de burlac”. 

Cei doi au continuat să filmeze împreună pentru „Regina”, dar şi pentru „În al nouălea cer” (2008).

c28-vedete-foto-2-2-col.jpg

1 iunie 2011. La cununia civilă, Andreea a fost foarte sexy

 

În 2011 a urmat nunta de pomină, naşi fiindu-le soţii Răzvan şi Irina Fodor. Doi ani mai târziu ei au prezentat „Casa Ibacka”, o emisiune care însă nu a înregistrat mari audienţe. 

De când s-au făcut schimbări la postul Acasă, azi Pro 2, şi nu s-au mai realizat telenovele româneşti, Andreea n-a stat degeaba. Dimpotrivă, a lansat un blog şi a filmat pentru câteva reclame. 

Iar Cabral a continuat să prezinte diverse emisiuni şi evenimente. Acum el este gazda show-ului de la PRO TV “Ce spun românii?”, iar ea a fost cooptată, la acelaşi post, concurentă la “Fort Boyard”. 

În plus, aceeaşi Ruxandra Ion i-a oferit un rol în telenovela “O grămadă de caramele”, de la postul tv Happy Channel. 

Prin urmare, au devenit rivali pe micul ecran: “Asta înseamnă să fim profesionişti. Una e să fim noi, o familie, şi alta să fim angajaţi într-un proiect sau altul. Nu vorbim niciodată despre ce facem la muncă”. 

S-au cunoscut la filmările pentru «Inimă de ţigan»

În urmă cu zece ani, producătoarea Ruxandra Ion a organizat un concurs pentru găsirea protagonistei  telenovelei “Inimă de ţigan”, pentru rolul Irinei Dumbravă. 

c38-vedete-foto-3-2-col.jpg

Cabral, în scene fierbinți cu Nicoleta Luciu, în telenovela de la Acasă TV

 

Andreea Pătraşcu a câştigat detaşat, ea ajungând să  fie pe micul ecran iubita lui Denis Ştefan (Codruţ Potcovar). 

c48-vedete-foto-4-2-col.jpg

Tot în “Inimă de țigan”, sub ochii lui Cabral, Andreea făcea cuplu cu Denis Ștefan

 

Andreea l-a fermecat pe Cabral, actor şi el în aceeaşi producţie şi prezentator la “Poveştiri adevărate” (Acasă TV). El îl interpreta pe Thierry, un bodyguard îndrăgostit de Roza, personaj jucat de Nicoleta Luciu.

Loading...