Scandalul dintre Călin Geambaşu (41 de ani) și tatăl lui, Petre Geambașu (74 de ani), nu dă semne să se încheie nici măcar acum, în prag de Sărbători, când toți încercăm să fim mai buni și mai iertători. Mai mult, fostul component al emisiunii „Şcoala Vedetelor” continuă seria dezvăluirilor șocante din familia sa.


Călin Geambașu a uimit o țară întreagă, în ultimele luni, cu mărturisirile sale. ”Tata mă punea să mănânc pe capacul de WC, atunci când făceam vreo năzbâtie, ori mă lăsa fără pantofi, doar în șosete, la școală, dacă întârziam la orele de muzică”, sunt doar câteva dintre pedepsele la care solistul a spus că a fost supus în copilărie.

18_5-col-geambasu-poza-mare-cu-banda-la-copil.jpg


Petre Geambaşu şi fiul lui, Călin, erau tare veseli pe scenă. Nimeni nu bănuia că în spatele zâmbetului lor se ascunde o poveste tristă

Amintirile îi revin mereu în minte și, deși Petre Geambașu a făcut eforturi să se împace cu fiul său, iată că nimeni și nimic nu-l mai înduplecă pe Călin să își ierte părinții, nici măcar în prag de Sărbători. „În ultima vreme am stat în casă şi am citit foarte mult, am studiat. Am discutat cu psihologi şi am publicat concluziile mele că am părinţi toxici. În copilărie am avut parte de multe momente neplăcute, iar când tata era plecat în turnee, mama mă altoia pentru orice fleac. Astfel că atunci când se întorcea acasă, eram «plătit» să tac în maşinuţe, banane şi geci pe care mi le aducea din călătoriile lui, şi asta ca să îndur nervii lor. Au fost miraţi când eu, adolescent fiind, m-am revoltat şi am ripostat, pe la 15 ani. Iar ei s-au mirat şi erau nedumeriţi de ce se întâmplă. Iar eu credeam că ce se întâmplă în familia mea este normal şi că asta se întâmplă în orice familie. Trebuie să vă spun că iau în calcul separarea totală de părinţii mei, cu care nu am mai vorbit de la ziua mea. Aş vrea chiar să găsesc o procedură să mă desfieze, dacă se poate”, ne-a mărturisit solistul care este şi el tatăl unui băiat de nouă ani.

 

Loading...