Fostul solist al ”Şcolii Vedetelor”, Călin Geambaşu (41 de ani), a intrat într-un mare război cu părinţii săi, Petre şi Cristina, pe care i-a acuzat că i-au distrus copilăria. Nici de 8 Martie, de Ziua Femeii, artistul nu vrea să facă pace cu cea care l-a adus pe lume, şi pe care a poreclit-o, în semn de protest, ”Madam C02” sau ”Barză toxică”.


După ce a dezvăluit că tatăl său, Petre Geambaşu, îl punea să mănânce pe capacul de pe WC, Călin a  pus acum tunurile pe mama sa, din partea căreia a avut parte de bătăi cu cablul de la video, înjurături şi ameninţări.

g214-3.jpg

Călin este de cinci luni în război cu părinţii lui

„Dacă o «mamă» e reprezentată prin bătăi regulate adresate copilului aflat până la vârsta buletinului, stări permanente de nervozitate şi expresii grele, precum «îngălatule», «fără mine mori în 2 luni», «lasă, că ajungi tu dependent de mine» sau înjurături ca la uşa cortului, înseamnă că am o percepţie eronată asupra noţiunii de mamă, aşa cum ne-a prezentat-o Coşbuc sau cum am cunoscut eu iubirea şi protecţia din partea mamei (bunica mea) care m-a crescut şi îngrijit întreaga copilărie şi s-a sacrificat pentru mine vânzându-şi singura garsonieră pentru a-mi cumpăra primele instrumente muzicale, în jurul vârstei de 18 ani, sădind în mine Iubirea şi Recunoştinţa Veşnică. Nu am rămas nici măcar corigent vreodată, nu beau, nu fumez şi nici nu consum substanţe interzise. Acele «stări deosebite» mi le-a oferit din plin muzica şi energia scenei încă de la vârsta de 18 ani şi chiar şansa ca prima mea iubire (între 16 şi 23 de ani ai mei) cu Cristina Uta, Pisa mea, Prima Balerină a Operei Române. Din acest motiv nu am consumat şi nu consum în continuare decât «muzică şi amor»”, a povestit Călin Geambaşu exclusiv pentru Click!

g314-poza-dreapta.jpg

Călin este de cinci luni în război cu părinţii lui

El ne-a mai spus de ce şi-a poreclit mama ”Madame CO2” sau “Barză toxică”.
“CO2 include elementul toxic în raport cu barza fiindcă exponentul perfect al Cabinetului 2 care face abuz de putere când Şeful nu e acasă şi intervine pe şantiere, precum o făcea Leana Barză, fiindcă numai eu am crezut-o pe cuvânt când în copilărie mi-a spus că pe mine m-a adus o barză”.

«Pe bunica am iubit-o nespus»

Călin i-a făcut o dedicaţie specială bunicuţei lui, pe 22 februarie: ”Nu m-a adus pe Lume, dar m-a purtat zi de zi în coş până la vârsta buletinului. Adevărata mamă nu este cea care doar îndeplineşte funcţii de reproducere, ci cea care oferă bună creştere, sprijin şi căldură sufletească”, ne-a mai spus Călin, care adesea îi dedica piesa „Mi-e dor de tine”, interpretată de regretata Mălina Olinescu.

Loading...