La cum stau lucrurile în familia Geambaşu, e clar că nu mai există cale de împăcare. După ce şi-a acuzat celebrul tată că, în copilărie, îl punea să mănânce pe capacul de la WC, iată că acum Călin continuă seria umilinţelor la care a fost supus de Petre, amintindu-şi cu lux de amănunte, pe perioade, de fiecare dispută care i-a rănit sufletul.


Solistul Călin Geambaşu (41 de ani) a răbufnit din nou, postând pe contul său de Facebook o “Scrisoare închisă”, în care detaliază toate umilinţele la care a fost supus de propriul tată: 

 • 1986 - 1990. “Am primit umilinţe în public. Am fost târât desculţ prin şcoală fiindcă am întârziat 4 minute la ora de pian, bătut cu furtunul în centrul unui oraş, forţat să îmi arunc singur jucăriile la ghena de gunoi, pus să mănânc pe capacul de WC pe motiv că făceam mofturi la masă.” 
 • 1996. “Îmi amintesc de promisiunea nerespectată de a-mi dărui un autoturism Ford Scorpio (uzat). Acest mijloc a fost folosit drept motivare pentru a mă determina să dau la Facultate, împotriva voinţei mele. Tot atunci a folosit şi şantajul emoţional ameninţându-mă cu suicidul în caz că refuzam să dau la Facultate (plângea şi îmi tot spunea «ce o să zică lumea» şi că-l fac pe el de râs.”
 • 1997. “Am primit un pumn pentru Freddie Mercury. Împlinisem 20 de ani, eram în Şcoala Vedetelor, unde pe lângă elev eram şi producător muzical şi unul dintre tour-manageri, deci mă întreţineam 100% singur... Ascultam Queen la căşti, moment în care tatăl meu vine şi-mi dă un pumn în faţă, de-mi sar căştile. Eu am ripostat prin acelaşi gest. A început să urle: «Eu nu permit astfel de exaltări în casa mea!». Atât de intensă a fost scena dintre noi încât tatăl meu mi-a spus că a vrut să se sinucidă în noaptea aceea!”
 • 2000 - Refuzul continuat de a mă plăti cu toate că aveam deja 24 de ani împliniți, Școala Vedetelor terminată (5 ani) și Premii obținute la Festivaluri Naționale de Creație și Interpretare... Cele aproximativ 200 de negative muzicale cu ajutorul cărora își practica meseria erau făcute de mine, încă din adolescență.

 • 2001. “Lipsa gesturilor de tată (sprijin, sacrificiu) de când am devenit adult. «Ai mei» au refuzat să gireze la bancă un credit ipotecar pentru a-mi achiziţiona un apartament, având ca unică opţiune evacuarea şi întoarcerea «la mâna lor»”.
 • 2007-2014 - La "Dansez pentru tine" nu m-a plătit decât atunci când a avut el chef şi cu cât a avut el chef. Eram singurul în această situaţie"
 • 2008. “În pofida ultimei şanse pe care le-am acordat-o odată cu venirea pe lume a copilului meu, am reclamat lipsa totală a gesturilor sau activităţilor de bunic”.
 • 2008. “Tata a  respins-o virulent încă de la început pe prietena mea şi mama copilului meu, Angi. Părinţii meu au lipsit la binecuvântarea copilului nostru, pe motiv că nu se desfăşoară în biserică.”
 • 2009. “Scandalul făcut de CO2 (n.r- mama lui) în Italia, atunci când a jignit membrii familiei lui Angi.”
 • 2010. ”Lipsa oricărei iniţiative (timp de 2 ani!) de a-mi returna cei 100.000 euro cu care i-am împrumutat pentru a se muta la casă. Suma reprezenta contravaloarea unicului meu apartament pe care l-am vândut pentru a-i ajuta pe ei.”
 • 2012. “Recomandarea pentru şantierul meu a unui «om de încredere» fără nici o calificare în domeniu, prezentându-mi referinţe false despre el! Prejudiciile materiale înregistrate pe parcursul unui an fiind de peste 50.000 de euro.”
 • 2013. “Ne-a dat afară din casa lui pe mine, Angi şi Davin, pe motiv că le-am atras atenţia să nu înjure de faţă cu copilul nostru.”
 • 2014 – 2016. “A zis că nu e «bărbăteşte» să îl viziteze pe Davin, fiul meu, fără CO2.”
 • 2015. “Criza de nervi şi nesimţirea manifestată când a trebuit să îşi achite singur datoriile cumulate la telefonul mobil (timp de 2 ani).”
 • 2016. “A definit umilinţele drept corecţii normale, recomandându-mi subliminal să perpetuez aceleaşi metode şi cu băiatul meu.”
 • 2017. “A deschis şi a orchestrat atacul asupra mea după ce am publicat scrisoarea deschisă. Jignirile de la România TV, pe subiectul «Asistenta Procesomană», femeie asociată cu «Criminala de la Metrou». Atunci am decis să mă rup definitive de el”
Loading...