O concurentă de la emisiunea „Românii au talent” a impresionat juriul și tot publicul din sală până la lacrimi! Cu toții au fost înmărmuriți atunci când a intrat pe scenă și a făcut ceva ce nimeni nu s-ar fi așteptat.


Dintre toți, Florin Călinescu a părut cel mai afectat de momentul solemn al tinerei Lorelai Moșneguțu. Încă de când a început să cânte și până când a părăsit scena, Florin Călinescu nu a mai putut scoate un cuvânt și cu toate că a încercat din răputeri să își ascundă emoțiile, nu și-a putut reține lacrimile. Actorul a avut momente când a trebuit să își acopere chipul cu mâna pentru a asunde că începuse să plângă.

calinescu_1.jpg

florin calinescu
În momentul în care Lorelai a pășit pe scenă, Călinescu a început să fie cuprins de emoții
Foto: captură foto/Pro Tv

Lorelai nu are mâini, este micuță, mama sa naturală a abandonat-o când era copil, dar talentul său a fermecat o țară întreagă. Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și mai ales Călinescu, au fost copleșiți de emoții.

calinescu_2.jpg

florin calinescu
Și-a acoperit chipul cu mâna pentru că lacrimile l-au copleșit
Foto: captură foto/Pro Tv

Mihaela Rădulescu s-a ridicat de la masa juriului după ce s-a încheiat numărul concurentei și a urcat pe scenă unde i-a oferit o îmbrățișare după ce a apăsat Golden Buzz și a trimis-o pe Lorelai direct în semifinală. Răduleasca a declarat emoționată că cel mai mult au impresionat-o lacrimile de bucurie ale lui Lorelai și faptul că nu și le putea șterge. „Când am luat-o în brațe, mi-am dat seama că ea nu mă putea îmbrățișa”.

calinescu_3.jpg

florin calinescu
N-a mai putut rosti niciun cuvânt, nici chiar când Lorelai a părăsit scena
Foto: captură foto/Pro Tv

lorelai.jpg

lorelai mosnegutu
Lorelai Moșneguțu
Foto: captură foto/Pro Tv
 
 
Loading...