Sunt faimoși nu doar pentru realizările lor profesionale, ci și pentru farmecul irezistibil. S-au însurat de multe ori și par a fi pasionați de drumul până la altar, sfârşit apoi la tribunal.


Nu mai sunt la prima tinerețe, dar asta nu-i împiedică să-și refacă viața ori de câte ori nu se mai simt fericiți în relație.

Pentru ei clasicul jurământ ”până când moartea ne va despărți” este doar o vorbă spusă-n vânt. Sunt celebrii și au o inimă mare în care încap într-o viață mai multe neveste.

Călin Popescu Tărceanu (66 de ani), supranumit de Traian Băsescu ”inimă zburdalincă” și-a oficializat până acum cinci relații.

S-a căsătorit prima dată la mijlocul anilor '70, iar aleasa a fost o tânără despre care se ştie doar că trăiește America.

Cea de-a doua soţie a fostului premier a fost Livia Popescu, fiica primului ambasador al Romaniei în Israel, Valeriu Georgescu. Femeia conduce o pensiune de lux în apropiere de Ploieşti.

tariceanu.jpg

tariceanu, casatorie, loredana moise
Călin Popescu Tăriceanu, la ultima cununie cu Loredana Moise
A treia soţie a fost Cornelia Trântescu, mama primului copil al lui Tăriceanu, iar cea de-a patra, Ioana Popescu cea cu care politicianul a fost căsătorit opt ani. Au împreună un fiu, pe Mihai, dar asta nu i-a ținut uniți. În 2011 au divorțat.

Tăriceanu: ”Am preferat să mă însor cu femeile pe care le-am iubit”

Eșecurile nu l-au dezamăgit, astfel că în 2013 a ajuns să spună din nou un ”da” convins, alături de  Loredana Moise.

”Spre deosebire de alţi bărbaţi care au avut o nevastă şi mai multe legături extraconjugale eu am preferat cu femeile pe care le-am iubit, să mă şi căsătoresc. Acolo unde ţi-e inima acolo vei petrece viaţa toată, așa că n-o ține legată în lanțuri de chestii ce n-au dragoste”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu într-un interviu la România TV.

Nu a putut să le ducă pe toate la altar. Biserica Ortodoxă permite trei cununii relegioase, în timp de Biserica Catolică una singură.

După ce le-a epuizat pe cele de la ortodocși, fostul premier a trecut la catolicism și a bifat și aici o nuntă. Cu cea de-a cincea nu mai are însă nici o portiță.   

Năstase, în divorț pentru a patra oară

Femeile fatale din viaţa lui Ilie Năstase au fost pe rând un manechin, o actriţă si două femei de afaceri.

În vârstă de 71 de ani, cunoscutul tenismen a avut relaţii cu nu mai puţin de 2.500 de femei şi are cinci copii.

Prima lui dragoste adevărată a fost Dominique Grazia, un manechin franco-belgian, cu care s-a căsătorit în 1972 şi de care a divorţat zece ani mai târziu. Cei doi au o fiică Nathalie, de 34 de ani.

A doua nevastă a lui Ilie Năstase a fost actriţa Adelaide Alexandra King. Cei doi s-au căsătorit în septembrie 1984, într-o biserică din New York. După nuntă au adoptat doi copii, Nicholas, care acum are 22 de ani, şi Charlotte, de 18 ani.

nastase.jpg

ilie nastase, nunta, brigitte sfat, nevasta, divort
Ilie Năstase s-a însurat ultima dată cu Brigitte Sfăt, în 2013
lie Năstase şi Amalia Teodosescu s-au cunoscut în 1996, la primul concert al lui Sting la Bucureşti, pe când ea avea 20 de ani şi el 50.

La concertul respectiv, Amalia se ocupa de sampling pentru o marcă de ţigări. Cei doi s-au căsătorit la 5 iunie 2003, la biserica ortodoxă St. Stephane din Paris, iar petrecerea s-a derulat la Roland Garros. Cei doi au divorţat în 2010. După 12 ani petrecuţi în cuplu, cei doi au împărţit custodia celor două fiice, Alessia şi Emma, dar şi averea.

În noiembrie 2013, a făcut nuntă cu mare fast.

De data aceasta, aleasa a fost Brigitte Sfăt. După cinci ani, relația a început să nu mai meargă, astfel că, pe 7 februarie 2018, chiar de ziua, actuala nevastă a intentat procesul de divorț. Motivul? Amalia Năstase l-ar stoarce de bani, folosindu-se de copii. 

moculestii.png

Horia Moculescu, sotie, mariana
Horia Moculescu a divorțat de Mariana în anul 2000
Moculescu: ” A patra a știut de toate trei”

A iubit mult, a fost căsătorit de patru ori și i-au plăcut jocurile de noroc. Despre femeile din viața lui, Horia Moculescu recunoaște ferm: „Sunt vertical și onest, cunoscut doar de mine și de prietenii intimi. Da, am avut patru neveste. A doua a știut de prima, a treia de primele două, iar a patra a știut de toate trei”, a mărturisit compozitorul în vârstă de 81 de ani.

Ulla Britt, Ana Maria Karminke și Mariana Moculescu, sunt trei dintre femeile care i-au stat alături.

Bodo s-a căsătorit prima oară la 19 ani 

Bogdan Marin (50 de ani), cunoscut ca Bodo de la Proconsul, s-a căsătorit prima data la vârsta de 19 ani. Trei ani mai târziu se despărțea de soția sa, care îi dăruise un copil, pe Alexandru.

A doua oară, Bodo s-a căsătorit la 25 de ani și s-a despărțit duopă doi ani, iar cel de-al treilea mariaj l-a avut cu Ioana Băsescu, fiica lui Traian Băsescu.

Și această ultimă căsnicie a durat la fel ca primele două: trei ani. Din 2009, Bodo este căsătorit cu Loredana.

După multe tratamente eșuate, ceu doi au decis să înfieze doi copii.

bodoloredana.jpg

bodo, casatorie, loredana
Bodo s-a căsătorit cu Loredana, ultima soție, în 2009
 
 
Loading...
Citeste tot despre: