Disperarea a făcut-o pe Alina Borcea să-şi schimbe look-ul în ultimul an. Timişoreanca de 31 de ani a trecut mai întâi pe la coafor, unde s-a făcut blondă, apoi uşor-uşor a început să viziteze medicul estetician. De frică să nu piardă teren în faţa amantei, despre care ştia că în trecut a avut o relaţie cu soţul ei, Alina a început să semene cu ea.


Dragostea pentru acelaşi bărbat le-a făcut parcă şi fizic să-şi "împrumute" tăsăturile. La începutul anului trecut, chiar de ziua soţului ei, Alina Borcea era deja o altă persoană. Dim timişoreanca şatenă se transformase într-o blondă focoasă. Pe atunci, Alina era foarte fericită în braţele soţului ei, căruia îi făcuse cadou de ziua lui o declaraţie de dragoste "tipărită" pe piele. În ianuarie 2014, soţia fostului boss dinamovist şi-a tatuat pe antebraţul stâng numele Cristian Borcea.

cristi_si_alina.jpg

cristi borcea valentina pelinel alina borcea transformare
Cristi şi Alina Borcea, într-o fotografie de la ziua dinamovistului de anul trecut
foto: enational.ro

“Din dragoste pentru sotul meu – cea mai importanta persoana din viata mea – mi-am facut acest tatuaj”, declara Alina Borcea. Dinamovistul si-a unit destinele cu Alina Vidican în august 2011, la Bucureşti, naşul de cununie al cuplului fiind patronul Stelei, Gigi Becali. Cei doi soţi au locuit la Miami din 2008, într-un apartament cu vedere la ocean. Liniştea lor a fost spulberată în martie 2014, când fostul acţionar de la Dinamo a fost condamnat la 6 ani şi patru luni de închisoare în dosarul "Transferurilor".

De atunci, Alina a început să fie tot mai abătută, iar imaginile suprinse cu Valentina vizitându-i soţul i-au intrat ca un pumnal în inimă. De frică să nu-şi piardă bărbatul, timişoreanca şi-a făcut modificări vizibile la nivelul feţei. Astfel, ea şi-a ridicat pomeţii şi şi-a mărit buzele, în sepranţa că Borcea va uita de Valentina Pelinel. Anunţul fostului model de la începutul acestei săptămâni i-a demonstrat însă că pasiunea lui Borcea pentru Valentina este vie. Cu toate acestea, Alina nu ia în calcul separarea de Borcea. "Eu nu am soţ de lăsat. Nu m-am măritat ca să divorţez. O rog pe Valentina să ne respecte intimitatea. Îi reaminitesc că eu sunt Alina Borcea, soţia lui Cristi Borcea. Pot să existe 10 femei şi 10 copii. Eu sunt alături de soţul meu şi îl susţin. El se află într-o mare suferinţă", a spus Alina printe lacrimi la Pro Tv.     

 
 
Loading...