Problemele cu somnul pe care Bianca Drăguşanu le are de când a rămas însărcinată nu-i dau pace vedetei, care a început să numere zilele până la marea întâlnire cu fetiţa ei. Însărcinată în luna a opta, blonda este o gravidă foarte energică şi lucrează zi-lumină la atelierul ei de croitorie. Deşi medicii i-au recomandat să o lase mai moale, vedeta nu poate în ruptul capului să se detaşeze de lucrurile pe care trebuie să le rezolve la birou, aşa că nici gând să se odihnească.


Bianca Drăguşanu trage tare. Aflată pe ultima sută de metri cu sarcina, blonda nu stă deloc locului şi se ocupă în continuare de atelierul ei de croitorie. Chiar dacă numără cele aproximativ 25 de zile câte au mai rămas până când îşi va cunoaşte fetiţa, Bianca e de neoprit din munca ei.

bianca_dragusanu.jpg

bianca dragusanu
Bianca așteaptă cu nerăbdare să devină mamă de fată
Foto: arhivă personală

"Cea mai mare problemă a Biancăi este că nu se poate odihni nici ziua, dar nici noaptea. Dacă ar putea dorimi ar fi un adevărat cadou pentru ea. Este foarte agitată din această cauză şi şi-a pierdut răbdarea. Termenul la care trebuie să nască este finele lunii septembrie. Au mai rămas căteva săptămâni şi în sfârşit îşi va cunoaşte fetiţa. Victor mereu o ceartă că nu stă cuminte şi munceşte prea mult. Ea dis-de dimineaţă pleacă la atelier şi se ocupă de tot. Are multe comenzi, merge la probe şi caută materiale, chiar dacă a început să îi fie dificil, pentru că se simte grea şi reţine apa", ne-a povestit o apropiată a vedetei.  

Bianca Drăguşanu va naşte prin cezariană spre finele lunii septembrie la o clinică privară din Capitală, unde de altfel a fost monitorizată pe întreaga perioadă de sarcină.  

 

 
 
Loading...