Primul semn real că proaspăta mămică se recuperează din ce în ce mai repede! Andreea Bălan se gândește deja la organizarea botezului micuței ei, Clara Maria, însă artista a dezvăluit, totuși, că pentru a se apuca de planificat în adevăratul sens al cuvântului mai are nevoie de puțin timp pentru a se vindeca după cele patru operații suferite într-un interval atât de scurt.


Andreea Bălan a reușit să treacă peste cel mai greu hop din viața sa, recuperându-se în continuare în prezent, după complicațiile medicale suferite în ultima perioadă, în urma operației de cezariană prin care i-a dat naștere fetiței ei. Vedeta este împlinită în momentul actual, având în vedere că tot ce a contat pentru aceasta în intervalul de timp în care a stat internată în spital a fost ca fetițele ei să fie fericite și să le poată fi alături acestora cât mai rapid cu putință.

Când organizează Andreea Bălan botezul fetiței ei

După externarea din spital, Andreea a reușit să iasă și la plimbare și, chiar dacă momentan îi este greu să se joace cu cele mici așa cum obișnuia înainte, vedeta încearcă pe cât posibil să le facă fetițelor ei pe plac. Proaspăta mămică are ajutor în creșterea micuțelor și s-a gândit deja și la botezul Clarei, eveniment care ar urma să fie organzat în luna septembrie a acestui an, cântăreața dorindu-și o ceremonie grandioasă.

Pentru a se apuca de planificat și organizat însă, Andreea Bălan a dezvăluit că mai are nevoie de o perioadă de timp, pentru a se vindeca complet în urma celor trei operații suferite.

andreea-balan-mama-botez-fetita.jpg

Andreea Bălan este ajutată de mama ei în creșterea micuțelor sale
Foto Instagram

Andreea Bălan a anunțat când o va creștina pe micuța Clara. „Botezul va fi în septembrie. Face 6 luni. Să stea și ea 6 luni… Așa am făcut și cu Ella. Nu avem superstiții. Un botez necesită organizare. Să-mi iau timp să mă vindec, apoi să mă ocup de organizare. Nu e așa simplu un botez. Durează… Până în septembrie. Mai vreau să filmez și eu un videoclip. Dacă se poate să fie un botez mare...”, a explicat Andreea Bălan, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Luând modelul pe care la urmat și cu prima fetiță a ei și a partenerului ei de viață, George Burcea, artista a explicat și de ce nu arată momentan imagini cu micuța nou-născută. „Pentru că este prea mititică şi nu are trăsăturile formate. Spre exemplu acum are ochii albaştri, dar peste o lună poate nu-i mai are şi nu are sens să arăt aşa când este foarte mică. Sper să își păstreze ochii albaștri, că bunicile au ochii verzi și albaștri. Aveţi răbdare şi o să v-o arăt”, a spus Andreea Bălan într-un vlog pe Youtube, cântăreței luându-i ceva vreme până să dea publicității imagini și cu Ella Maya, prima ei fetiță.
 

 

 

Loading...