America sau Tărâmul Făgăduinţei este o vorbă în care crede şi Catrinel Sandu. După divorţul de Gabi Trifu, care s-a lăsat cu lacrimi şi suferinţă, a apărut imediat soarele pe strada ei. Curtată de un medic stomatolog chipeş din SUA, acum cei doi se pregătesc de nuntă. Evenimentul va avea loc în America, pe data de 11.11, un număr cu semnificaţie pentru ei.


Au fost lacrimi multe, suferinţă, umilinţă, însă toate acestea au transformat-o pe Catrinel Sandu într-o femeie puternică. Şi, totodată, într-un exemplu pentru acele doamne care îşi pierd încrederea când soţii le părăsesc pentru amante.

În cazul celebrei blondine care s-a trezit singură, cu două fete superbe pentru care a trebuit să ţină loc şi de tată, iată că viaţa i-a dat o mare lecţie de încredere după ce i-a scos în cale un bărbat adevărat care o „tratează” ca pe o contesă.

Este vorba despre medicul stomatolog Steve Schroeter care a cerut-o de soţie, iar ea i-a răspuns „DA”. Acum, cei doi sunt preocupaţi de găsirea unei locaţii, de invitaţii şi de alte detalii specifice.

Click! a aflat că fericitul eveniment va avea loc în ziua când se prăznuieşte Sfântul Mare Mucenic Mina, ocrotitorul celor păgubiţi şi ajutătorul celor care îşi doresc o familie.

„Eu şi Steve am stabilit că nunta noastră va avea loc pe data de 11.11, adică în noiembrie, peste doar opt luni. Am ales această dată pentru că am tot avut conjuncturi, situaţii fericite şi coincidenţe legate de acest număr. Am decis să facem aici, în America, într-un cadru restrâns şi sunt aşteptaţi toţi cei dragi sufletului nostru. Încă nu am ales rochia de mireasă, nu am făcut invitaţiile, dar e suficient timp pentru toate”, ne-a spus Catrinel.

c211-v-catrinel-sandu-dans-sua-scoala.jpg

Catrinel a pus la punct un spectacol grandios la școala de arte unde predă coregrafia

 

E lesne de înţeles motivul pentru care nu a avut timp, şi anume pentru că în ultimele luni ea a muncit la un spectacol grandios care a avut loc în cadrul Şcolii de arte Manette, unde e angajată ca profesoară şi director de spectacol.

„Eu şi colega mea ne-am ocupat să facem acest spectacol grandios cap-coadă, cu lumini, scenă montată, coregrafii. S-a numit «Over the Rainbow», a durat două ore, a  avut două acte şi au fost 34 de dansatori. Din septembrie am lucrat la el, iar în ultima lună am muncit de la 9 dimineaţă până la ora 21. A fost foarte greu, însă după ce am fost felicitată de public, de directorul şcolii şi de părinţi, am uitat de oboseală. În aprilie merg în Orlando cu acest spectacol, la una dintre cele mai importante competiţii”, a mai spus Catrinel Sandu pentru Click!. Pe de o parte spectacolele, pe de alta nunta îi dau de cap lui Catrinel, însă Steve o sprijină enorm.

Adelina Pestriţu şi Ilie Năstase se pregătesc şi ei de nuntă

În 2019, alte două cupluri din showbiz își vor uni oficial destinele, așa că mai sunt așteptate încă două evenimente. 

c311-v-ok-adelina-pestritu.jpg

Adelina urmează să anunţe data evenimentului

Adelina Pestrițu (32 de ani) se căsătorește cu iubitul ei, Virgil Șteblea, cu care are o fetiță pe nume Zenayda, însă nu a dezvăluit încă luna și ziua în care va avea loc ceremonia. 

c43-neata-1-3col.jpg

Fostul tenismen va spune “Da” la malul mării

O altă cununie programată este cea dintre Ilie Năstase (72 de ani) și iubita lui, Ioana Simion (43 de ani). Cei doi împlinesc un an de relație și se vor căsători chiar pe data de 8 august, iar nunta va avea loc la malul mării.

Loading...