Când va avea loc finala «Bravo, ai stil! Celebrities» și ce vedete se bat pentru 100.000 de lei

Ultima actualizare:

    Bravo, ai stil! Celebrities ajunge cu pași repezi către marea finală
Bravo, ai stil! Celebrities ajunge cu pași repezi către marea finală

“Bravo, ai stil! Celebrities!”, sezonul care a reunit în rândul concurentelor cele mai cunoscute și admirate nume din showbiz-ul autohton, ajunge la final sâmbătă, 19 decembrie. După Semifinală, care va avea loc săptămâna această, pe 12 decembrie, totul va întra în linie dreaptă, așadar două etape cruciale mai sunt de depășit până la deznodământul acestui sezon exploziv.

După luni de  zile de competiție, în care au demonstrat că își merită locul în concurs și s-au duelat stilistic, indraznețele concurente mai au de parcurs foarte puțin până la Marea Finală, care își va desemna, în direct, în urma voturilor telespectatorilor, câștigătoarea. Cea care va fi încoronată cea mai stilată femeie din România, va întra în posesia marelui premiu de 100.000 de lei, intr-o Finală cu totul specială care se va desfășura pe parcursul a patru ore de emisie.  

Cine se luptă pentru marele premiu de 100.000 de lei

În Semifinala anunțată pentru această sâmbătă, 12 decembrie, de la ora 20:00, Andreea Tonciu, Alexandra Ungureanu, Oana Radu, Deea Codrea, Theo Rose și Cristina Siscanu se vor duela stilistic, pentru un loc în Marea Finală a acestui sezon. 

 “Mă încearcă emoții uriașe! Cei din fața micilor ecrane sunteți mai implicați, știu că deja sunteți cu mâna pe telefon, știu că deja trimiteți SMS-uri pentru a va susține favorita!”, spune Ilinca Vandici în prima ediție a acestei săptămâni “Bravo, ai stil! Celebrities”, înainte de a le invita în platou pe cele șase semifinaliste ale acestui sezon fabulos.

Aflat la cel de-al șaselea sezon, “Bravo, ai stil!”, show-ul care premiază stilul și atitudinea a devenit rapid un fenomen național, dovadă stând cifrele uriașe de audiență înregistrate, comunitățile din mediul online care s-au transformat în adevărate fan cluburi de sute de mii de susținători. Concurentele care au pășit în platoul emisiunii au atras atenția unei țări întregi prin curaj, spontaneitate, atitudine și modul în care își pun în valoare personalitatea prin ținute.

Desemnarea caștigatoarei va fi făcută în direct, în urma voturilor telespectatorilor. Cea mai stilată femeie din România va întra în posesia onorantului titlu precum și a marelui premiu în valoare de 100.000 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net