Cornel Galeș va fi înmormântat de către fosta lui iubită, Viviana, care a suportat toate cheltuielile legate de transportul acestuia din Spania, în România. Văduvul Ilenei Ciuculete, care a murit la o distanță de doi ani și jumătate de când s-a prăpădit artista, va fi îngropat lângă ea la Cimitirul Străulești, pe 12 decembrie.


Trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș va fi adus în țară pe data de 10 decembrie de către fosta lui iubită, Viviana Mantoiu, cea care a și plătit 3.700 de euro, reprezentând cheltuielile pentru transportul sicriului la București. Soțul cântăreței de muzică populară a murit pe 1 decembrie, într-un accident de mașină în Spania, în localitate Torrent de lângă Valencia, iar imediat cum a aflat, fosta lui iubită a și luat avionul pentru a ajunge la acesta. Conform unor surse, acolo, Viviana s-a lovit de faptul că, nefiind căsătorită cu Galeș, nu este considerată rudă cu acesta și de aceea, ea nu a putut recupera bunurile bărbatului pe care l-a iubit în ultimii doi ani.

Cornel Galeș va fi înmormântat pe 12 decembrie

Viviana nu a putut intra în posesia cardurilor, hainelor, nu a putut lua cheile de la mașina lui Galeș, dar nici cheile mașinii ei, și nici nu a putut intra în casa din Spania în care a locuit Galeș. În acest sens, ea face eforturi să dea de fiica lui Cornel Galeș, Claudia, despre Click! a scris pe larg aici. Viviana, femeia cu care s-a iubit Galeș după ce a murit Ileana Ciuculete, vrea ca înmormântarea să aibă loc pe data de 12 decembrie, dacă va reuși până atunci să repatrieze trupul bărbatului.

2-bd-1-89561515.jpg

Ileana ciuculete, cornel gales, avere cornel gales, cornel gales a murit, baieti ileana ciuculete
Cornel Galeș are loc de veci lângă Ileana Ciuculete

Cornel Galeș va fi înmormântat în Cimitirul Străulești lângă “zânica” lui, unde are loc de veci încă de când a murit aceasta, pe 14 martie 2014. Tot Vivi se va ocupa și de parastasul pentru Cornel Galeș. ”Viviana a plătit cheltuielile pentru aducerea în țară a lui Cornel și a spus că va face o pomană cu 20 de persoane. Ea ar vrea să-l aducă în țară pe 10 decembrie, ca să-l poată înmormânta pe data de 12 decembrie, dacă lucrurile merg așa cum și-a propus ea. A avut probleme cu actele și mai știm că a tot încercat să dea de fiica lui Cornel, care este singura lui rudă de gradul 1”, ne-a spus o sursă din anturajul Vivianei.

cornel-gales-ileana-ciuculete.jpg

cornel gales ileana ciuculete
Cornel Galeș a murit pe 1 decembrie 2019, iar Ileana Ciuculete, pe 14 martie 2017

Căsătorit 25 de ani cu Ileana Ciuculete

Cornel Galeș a fost căsătorit timp de 25 de ani cu Ileana Ciuculete, cântăreața de muzică populară, care a murit în martie 2017, după o luptă cruntă cu boala nemiloasă, Hepatita C, la vârsta de 64 de ani. Coșmarul artistei a durat doar 6 zile și a început în mod ironic, de Ziua Femeii, pe 8 martie.

Citește și:

Ce se întâmplă cu averea lui Cornel Galeș. Văduvul Ilenei Ciuculete a lăsat în urmă două procese și familia încurcată

Povestea fabuloasă de dragoste dintre Cornel Galeș și Ileana Ciuculete. De ce a fost «zânica» mireasă roz

 
 
Loading...