Leo Iorga (53 de ani) nu a clacat după ce a aflat că suferă de cancer pulmonar, dimpotrivă, a bătut la uşa celor mai buni medici, ba chiar a plătit mii de euro, pentru un vaccin-minune din Cuba. Ca să beneficieze, în continuare, de tratamente, Leo acceptă invitaţiile la spectacole, deşi nu îi este uşor.


Are doi băieţi frumoşi şi talentaţi, Edy şi Paul, şi o soţie devotată, Paula, care nu l-a părăsit la greu. În timp ce alţi artişti diagnosticaţi cu această boală au luat o pauză lungă de la scenă, iată că Leo Iorga nu a renunţat la marea lui pasiune, deşi se deplasează cu greutate, având ameţeli şi dureri de picioare: ”Muzica e viaţa mea”, a declarat el.  Leo a cântat sprijinit în baston sau stând pe un scăunel, iar mai nou poartă o orteză la piciorul  drept, în timpul concertelor.

14_2-col-leo-sotie.jpg

Paula nu îl scapă din ochi pe Leo, nici acasă, nici la concerte

“Leo a avut weekendul  trecut un spectacol la Constanţa, se simte bine din punct de vedere medical, dar merge în continuare la tratament, la Spitalul Municipal. La concertul de la mare a purtat o orteză peste pantaloni, căci era mult prea mare ca să fie pusă dedesubt”, a declarat Paula Iorga pentru Click!  Tratamentele revoluţionare, de care el beneficiază, costă mii de euro, aşa că fiecare bănuţ contează. Pentru vaccinul anticancer şi pentru analizele efectuate la o clinică din Cuba, anul trecut, el a cheltuit apoximativ 10.000 de euro. De altfel, interpretul şi-a scos la vânzare vila din Eforie Nord, la preţul de 250.000 de euro, dar nu a reuşit să găsească un doritor. Leo va mai cânta pe 22 martie - la Buzău, pe 23 martie - la Suceava, iar pe 24 martie - la Iaşi. Leo are un mare motiv de bucurie, deoarece, mai nou, cântă şi cu trupa Pacifica, şi cu Trupa Compact B, alături de foştii lui colegi, Adi Ordean şi Leluţ Vasilescu. 

Loading...