Odată cu începerea noului an şcolar, echipa serialului „Profu’” a primit vizita reporterilor Click! Cu acest prilej, am stat de vorbă cu solista Bibi, iar aceasta ne-a dezvăluit ce se ascunde în spatele rolului pe care îl interpretează.


Bianca Mihaela Lixandru (17 ani), alias BiBi, este o cântăreaţă de muzică pop-dance şi regaetton. Artista a cunoscut succesul ca urmare a punerii pe piață a melodiei „Ciocolata”, lansată de casa de discuri Roton Music, una dintre cele mai cunoscute din România.

În viața reală, Bibi este tot elevă la Colegiul Național de Muzică „George Enescu“ din Capitală, asemeni personajului pe care îl interpretează. În serialul „Profu'“, de la Pro TV, o gaşcă de adolescenţi rebeli o să-l pună de multe ori în dificultate pe singurul profesor de fizică, chimie şi sport din Bucureşti, Mişu, personaj interpretat de actorul Andi Vasluianu (45 de ani).

Prin metode neconvenționale, el va încerca să-i apropie pe liceeni de studiu, dar le va fi și sprijin în problemele cu care aceștia se confruntă cel mai des: dependența de substanțe interzise, bullying sau discriminare. Mai mulţi actori din tânăra generaţie vor da viaţă unor personaje atât de diferite, care vor trece prin tot felul de situaţii alături de profesorul lor. Printre adolescenții care vor juca în serial se numără Bibi, Juno, Azaleea Necula, Seredinschi, Cosmin Adrian, Iacob Paștina etc. 

Click!: Cum a fost să vezi primul episod?

Bibi: Mi s-a părut foarte interesant. Fiecare episod are câte o surpriză, în fiecare episod este prezentată o problemă a unui elev din serial. Tot acest proiect mi se pare foarte tare.

Cât de mult te asemeni cu perosonajul din serialul Profu?

Bibi: De mică am cochetat cu actoria, pot spune că întotdeauna mi-a plăcut să fiu actriță. Rita, personajul pe care îl joc reprezintă oarecum o parte din mine. Mă asemăn cu el într-o anumită măsură. Rita este mai răutăcioasă, cum Bibi nu este, în schimb este o fată foarte populară și face parte din grupul divelor din școală, se îmbracă foarte modern. Îmi place persoanjul pe care îl joc.

Ce schimbări ai fost nevoită să faci de dragul acestui rol?

Bibi: Nu, mi s-a părut o adevărată provocare. Nu am schimbat absolut nimic la mine pentru acest rol.

Cum te înțelegi cu colegii de pe platourile de filmare?

Bibi: Excelent. Am reușit chiar să ne împrietenim. E o atmosferă plăcută pe platourile de filmare.

Care este povestea care te-a adus la castingul pentru acest serial? Erai convinsă că vei obține acest rol?

Bibi: Am văzut afișul pentru casting și am spus să îmi încerc norocul. Întotdeauna am fost atrasă de actorie și mereu am simțit că o parte din mine vrea să facă acest lucru. Cred că am fost aleasă pentru acest rol pentru că am avut o foarte mare încredere în mine.

Luni a fost prima zi de școală. Ai reușit să ajungi?

Bibi: Nu am reușit să ajung în prima zi de școală. Pentru că în același timp a avut loc avanpremiera serialului „Profu'”. Dar am vorbit cu doamna dirigintă și i-am spus că în următoarele zile voi reveni la școală.

Cat timp petreci la repetiții?

Bibi: Avem filmări de dimineață pană seara. Dar e un proiect foarte frumos, nu simțim foarte mult oboseala.

Ce mesaj ai pentru fanii care te vor urmări?

Bibi: Urmăriți-ne astăzi, de la 21:30 la Pro TV! Vom veni cu multe surprize!

 

 

 
 
Loading...