Camerele de supraveghere au surprins moartea violentă a cântăreţului de muzică populară, iubit în zona Vâlcei, Corin Dobrinescu. Bărbatul de 53 de ani a fost spulberat de o dubă chiar sub ochii fratelui său. Artistul a traversat strada prin loc nepermis, pentru că în zonă, deşi e un târg popular, nu există trecere de pietoni. Corin Dobrinescu era artist de muzică folclorică şi inginer la Protecţia Mediului Vâlcea.


Corin Dobrinescu a traversat strada printr-un loc nepermis, în timp ce se uita să nu vină o maşină din stânga. La jumătatea străzii, o ia brusc la fugă, fără să se asigure şi în partea dreaptă. De-acolo vine o dubă cu mare viteză. Cântărețul de muzică populară a fost izbit în plin şi aruncat câţiva metri în aer.

Șoferului i s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă

corin-dobrinescu-2.jpg

Corin Dobrinescu
Corin Dobrinescu a trecut strada printr-un loc nepermis
Foto: captură video

 

"A trecut prima dată un grup de 4-5 persoane, din partea asta, s-a asigurat frumos şi el a trecut imediat. Probabil a văzut sau a auzit maşina şi a sărit în faţa lui.Îl chema moartea. Nici el nu se uită. Deci îl chema moartea acolo.", a povestit un martor, citat de observatornews.ro. Medicii au încercat timp de o oră să-l resusciteze pe marginea drumului, însă din păcate artistul a decedat.

Accidentul s-a petrecut în zona târgului din Horezu, unde meşteşugari şi comercianţi vin să-şi vândă produsele. Deşi e plin de turişti care opresc pe marginea drumului, nu există trecere de pietoni. Şoferul dubei a fost testat de poliţişti şi nu consumase alcool. Bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

 
 
Loading...