Interpretul de muzică populară Anton Achiţei a încercat să se sinucidă într-o cameră de hotel, vineri spre sâmbătă noaptea (29 spre 30 noiembrie). El se afla la Suceava pentru a înregistra câteva melodii şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean "Sf. Ioan cel Nou".


La sfârşitul lunii trecute, Anton Achiţei a venit la Suceava pentru a înregistra câteva piese muzicale. S-a cazat la un hotel, iar, în noaptea de 29 spre 30 noiembrie s-ar fi dus în baie şi s-ar fi tăiat cu o lamă la încheietura şi în zona antebraţului mâinii stângi. Cu toate că a sângerat destul de mult, cântăreţul a supravieţuit. El s-a speriat şi si-a sunat un prieten căruia i-a povestit ce a făcut. Amicul lui Achiţei a sunat la recepţia hotelului, iar angajaţii unităţii de cazare au cerut sprijin medical. 

Interpretul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou”, unde a fost diagnosticat cu sindrom depresiv. Surse neoficiale susţin, conform adevarul.ro, că Achiţei ar fi refuzat să accepte internarea în Secţia de Psihiatrie şi a fost internat pe o altă secţie ca să primească îngrijiri medicale. În perioada următoare, el va fi expertizat psihiatric.

Anton Achiţei are 73 de ani. El a activat câţiva ani în cadrul Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu” al Consiliului Judeţean Suceava, după care s-a mutat în Bacău. 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: