Sezonul șase din "Vocea României" a ajuns la final. Patru concurenți dau ultima bătălie pentru a pune mâna pe marele premiu de 100.000 de euro și pe titlul de cea mai bună voce a țării.


Alex Mușat din echipa Smiley, Ioana Ignat de la Mariu Moga, Robert Botezan și Teodora Buciu din echipa Tudor Chirilă au pregătit câte trei momente pentru a convinge telespectatorii să-i voteze. Agitația a fost la cote maxime înainte de ultima transmisiune în direct.

La cabinele de machiaj și coafură, pe scenă și în culise, emoția era aproape palpabilă, atât în tabăra concurenților, cât și în cea a mentorilor. Cea mai relaxată se poate considera Loredana Groza, deși nu și-ar fi dorit asta, căci ea nu are niciun elev rămas în finală.

robert_ioana.jpg

robert  botezan ioana ignat
Robert Botezan și Ioana Ignat
Foto: Gheorghe Chelu

Secretele finaliştilor de la «Vocea României»! Cine ar putea câștiga marele premiu

Emoţii mari, tensiune, suspans şi momente extraordinare cu muzică bună vineri seara, în semifinala “Vocea României”. Din cei 8 concurenţi care s-au duelat pe scenă, în urma voturilor publicului, au fost aleşi să meargă mai departe în marea finală doar patru. Din echipa Smiley a fost votat Alexandru Muşat, din echipa Moga – Ioana Ignat, Tudor Chirilă e reprezentat de doi concurenţi – Robert Botezan şi Teodora Buciu, în timp ce Loredana ajunge în finală fără niciun concurent. Unul dintre cei patru va câştiga, săptămâna viitoare, râvnitul trofeu şi premiul de 100.000 de euro. Noi am încercat să vi-i prezentăm mai jos, cu bune şi cu rele. Rămâne să decideţi voi cine va fi alesul.

Alexandru Muşat

+ Tânărul de 21 de ani din Bistriţa a fost favoritul publicului de două ori, în echipa lui Smiley.
+ Foarte talentat, el a avut şansa să studieze în SUA, însă nu şi-ar permite financiar decât dacă ar câştiga „Vocea României”. Asta poate sensibiliza publicul.
+ A cântat impecabil în toate ediţiile şi nici măcar juraţii nu au avut ce să critice la el.
- Poate prea modest şi „simplu”.

Ioana Ignat

+ Are experienţa scenei de la „Vocea României” deoarece a mai participat o dată în 2014.
+Are un timbru special, tehnică şi voce de excepţie. „O voce pe care cu siguranţă o vom mai auzi”, au spus despre ea antrenorii.
+ Botoşăneanca face canto încă de la vârsta de 8-9 ani.
- E prea timidă.

Robert Botezan

+ Foarte creativ şi imprevizibil (în sensul bun), dă o interpretare proprie pieselor, oferind de fiecare dată surprize plăcute. Amprenta pe care şi-o pune asupra melodiei îi dă un farmec aparte.
+ Are un timbru plăcut, mai ales pe notele joase.
- Frica lui cea mai mare e să nu poată să atingă notele perfect. La repetiţii, a trecut printr-o perioadă foarte stresantă, mărturisind că “simte presiune pe fiecare nerv”.

Teodora Buciu

+ Ştie foarte bine că are mulţi susţinători, este foarte activă pe reţelele de socializare.
+ A demonstrat că are o fire puternică şi că nu clachează în situaţii critice.

+ A evoluat mult în concurs.

- A căpătat o îndrăzneală care îi ia din inocenţa vârstei (ea, la 17 ani, fiind cea mai mică din concurs).

În public s-au adunat și mai multe vedete: Răzvan Exarhu, unul dintre noii chefi din juriul "Masterchef", Alex Dima, Răzvan Fodor, Ana Baniciu, dar și Gina Pistol alături de fratele ei. Gina este prezentatoarea de la "Chefi la cuțite", emisiunea culinară de la Antena 1, principalul rival al Pro Tv.

vocea1.jpg

vocea romaniei
Decor de poveste la "Vocea României"
Foto: Gheorghe Chelu

v.jpg

vocea romaniei
Agitație pe scenă și în public
Foto: Gheorghe Chelu

 

 
 
Loading...