Face parte din echipa de concurenţi a show-ului “Te cunosc de undeva” de la Antena 1 şi este una dintre ambasadoarele canalului “Happy Channel”. Cu toate acestea, Anca Ţurcaşiu (45 de ani) mai are timp şi pentru familie. Pare tabloul perfect al unei cariere bogate care întregește o viață de familie fericită.


Și totuși, Anca Țurcașiu are o mare dorință, pe care și-a putea-o îndeplini la nou lansatul Happy Channel.

  • Filmezi pentru “Te cunosc de undeva” şi eşti una dintre cele trei ambasadoare ale noului canal Happy Channel, alături de Carmen Tănase şi Cristina Ciobănaşu. Mai ai timp şi pentru tine, pentru familie?

Sigur că da! În fiecare zi îmi dedic mult timp familiei, dar şi treburilor necesare prin casă. Şi mai stăm şi seara la poveşti. Dacă te organizezi bine, atunci îţi planifici astfel treburile ca să ai timp pentru toată lumea. Sunt o fire foarte organizată şi mă organizez la  minut, după ceas.

  • Cum ai primit propunerea de a fi ambasdor Happy Channel?

Cu mare bucurie, pentru că Ruxandra Ion este omul care adună oameni minunați în jurul ei. Faptul că mă aflu printre ei m-a flatat. Şi cum face cu atâta pasiune totul, nu are cum să nu-i iasă.

  • Aţi mai lucrat până acum împreună?

Nu, însă de foarte multă vreme ne dorim acest lucru şi mă bucur că şi ea şi-a dorit să lucreze cu mine. Ani de zile mi-am dorit asta şi faptul că am ajuns în această echipă minunată e un vis împlinit. Aici e o  mare familie de oameni, profesionişti din toate domeniile.

  • Ai jucat în serialul “La Bloc şi ai făcut filme. Ți-ai dorit să joci şi în telenovele?

Sigur că da, însă nu s-a nimerit.

  • A fost un rol pe care ți-ai fi dorit să-l faci?

Nu, însă am văzut că toate producţiile sunt de o asemenea calitate, încât îţi dai seama că-ţi doreşti să fii acolo. Eu iau ce mi se oferă în fiecare zi. Nu stau să mă gândesc la un rol care nu se poate primi sau cum să fac  sa fiu fericită. Nu mi fac planuri pe termen foarte lung.

 
 
Loading...