Mulți au fost, puțini au mai rămas. După ce Diana a părăsit show-ul cu lacrimi în ochi, Otniela, Marius, Moroșanu, Pastramă și Zmărăndescu sunt cei cinci care au concurat la premiul de 50.000 de euro! Ieri au fost cu toții emoționați când și-au revăzut familiile, iar astăzi ferma a devenit, din nou, neîncăpătoare: toți concurenții au reintrat în joc pentru marea finală!


Foștii concurenți au rămas uimiți de ce au reușit colegii lor să facă în toată această periodă de când ei au părăsit competiția. Foștii concurenți au fost puși la punct cu toate noutățile din fermă și au aflat de cererea în căsătorie a lui Florin Pastramă cu Brigitte. Uimiți de această veste, cu toții au așteptat marea nuntă. Până la lupta în arenă a celor cinci semifinalisti, în casă au izbucnit și alte scandaluri. Kamara are încă polițe de plătit pentru că a fost eliminat și și-a vărsat nervii pe foștii bandiți: Otniela și Pastramă!

“Viața e nedreaptă. Au rămas lichelele în luptă pentru marea finală”, a strigat în gura mare Kamara către cei doi.

Zmărăndescu, Marius Crăciun și Cătălin Moroșanu sunt cei trei finaliști care s-au luptat în semifinala care a putut să-i ducă doar pe doi dintre ei în Marea Finală de la Fermă care se va difuza mâine, 23 mai. Otniela a fost prima care a părăsit competiția purtată de cei patru.

„Părăsesc competiția cu multe aminitiri, am avut o perioadă grea, urâtă, frumoasă”, a declarat Otniela Sandu. Ultima probă, cea care a clarificat cine sunt cei doi mari finaliști s-a sfârșit cu eliminarea lui Zmărăndescu. Astfel că, cei doi finaliști sunt Marius Crăciun și Cătălin Moroșanu.

 

Loading...