Furtuna a provocat haos în toată țara, în ultimele zile. Furia naturii s-a dezlănțuit ieri și în Muntenia și în Capitală, dar pagubele cele mai mari au fost înregistrate în afara orașelor, la sate.


La Breaza, unde se află casa părintească a Ritei Mureșan, a căzut grindină „cât un ou de rață”. Acoperișul de pe terasă a fost spart în mai multe locuri în urma furtunii. Totuși, Rita Mureșan s-a declarat recunoscătoare, într-un lung mesaj publicat pe Facebook.

„Aseară am avut iar dovada că sunt iubită! De Dumnezeu! Pe strada mea a fost soare până târziu, vântul a adiat ușor printre copaci, apoi s-a lăsat seara și a început să miroasă a ploaie. Cerul s-a luminat puțin, noi ne-am închis toate geamurile, am tras obloanele și am așteptat. Am adormit între timp pentru că furtuna nu a mai trecut pe la noi și pentru asta suntem recunoscători!

Poate pentru că deja trecuse pe la Breaza și grindina, «mare cât un ou de rață» cum a spus tata, a spart în mai multe locuri acoperișul de pe terasa casei părintești…

Acum mă duc să îmi recuperez mașina, pentru că am pus-o într-o parcare subterană. Am protejat-o pe «micuță» de vreun copac sau vreo țiglă care ar fi putut să cadă peste ea. Adevărul e că nu prea am copaci pe stradă, dar mai bine să prevenim… Nu sunt ironică atunci când spun că sunt recunoscătoare, și nici când spun că mi-am luat măsuri!

TOTUL E BINE CÂND SE TERMINĂ CU BINE! Mai puțină exagerare și mai puține sms-uri dramatice care să sperie lumea pe viitor! Iar bucureștenii azi ar putea să spună măcar o dată în gând: «Multumim cu recunoștință, Mamă Natură! Mulțumim cu recunoștință, Doamne!» Și să sperăm că aceasta nu a fost liniștea dinaintea adevăratei furtuni… Să aveți o zi cu soare în suflete! ”, a scris Rita Mureșan, pe profilul personal. 

 
 
Loading...